Testosterone Decanoate

Biosira – Sustatex

14,200 Ft

A Sustatex négy különböző tesztoszteron vegyület kombinációja. Egy rendkívül erős, gyorsan ható szteroid készítmény. Azok a testépítők, akik már használták többször, arról számoltak be, hogy ettől a szertől mindig azt kapták, amit szerettek volna elérni! A hatása rendkívül gyorsan érezhető és hosszú ideig megmarad, akár 3-4 hétig is. Erős anabolikus és androgén hatással bír! A használata alatt a vízvisszatartás csekély mértékű.

Testosterone Propionate

Biosira – Propex

16,200 Ft

A PropeX egy igen erős tömegnövelő hatással bíró, testosterone propionate alapú injekciózható szteroid. Nagyon kedvelt készítmény a testépítők, sportolók körében, mivel a vízvisszatartó hatása sokkal kisebb, mint a többi tesztoszteron készítménynek, így abbahagyása után nem kell attól tartani, hogy a kialakított izomtömeg összeesik.

Testosterone Propionate

BM Pharma – Testopin

18,400 Ft

A Testopin egy tömeg–és erőnövelő Testosterone Propionate hatóanyagú szteroid testépítők és sportolók részére. A Testopin hatása, hogy nemcsak méretben segít nagy izomtömeget építeni, hanem minőségileg is erős, szálkás izomzat alakítható vele! Nagyon kedvelt a sportolók körében, mert sokkal gyorsabban szívódik fel, és jóval gyorsabban ürül ki a szervezetből, mint a többi tesztoszteron származék.

16,200 Ft

A Testabol Propionate 100 mg egy erős tömegnövelő hatással bíró tesztoszteron propionate alapú szteroid. Nagyon kedvelt a testépítők, sportolók körében. A Testabol Propionate használata akkor ajánlott, ha az erős izomzat mellett nagy izomtömeget is szeretne. A szervezetből gyorsan kiürül, ezért sűrűbb alkalmazást igényel, mint a többi hasonló készítmény. A sportolók előszeretettel használják a versenyre való felkészítéskor is, mert erős szálkás izomzat mellett tömegnövelő hatása is jelentős!

Testosterone Decanoate

Elite Pharma – Sustanon

19,000 Ft

A Sustanon 300 mg négy különböző tesztoszteron vegyület olajos keveréke. A hatása már az első injekció után érezhető, és hosszan, 3-4 hétig tart a hatóideje. Lenyűgöző izomtömeg építésre képes, emellett fontos szerepet játszik a fehérje szintézisben. A használata főként sportolók és testépítők számára ajánlott, erős androgén és anabolikus hatással rendelkezik.

15,700 Ft

A Propionate 150 mg egy anabolikus és androgén hatással bíró tesztoszteron propionate alapú készítmény, ami erős és szálkás izomzatépítésre kitűnően alkalmas. Főként testépítők és sportolók használják, elsősorban minőségi izomzatépítésre. A Propionate hatása a szervezetből gyorsan kiürül, ezért nagyon kedvelt a testépítők körében, hiszen egy verseny előtt nem kell már több héttel előbb abbahagyni szedését, nem úgy, mint a többi tesztoszteron szernél.

Testosterone Decanoate

Genesis – Mix Compound

17,600 Ft

A Testosterone Compound négy különböző tesztoszteron származékot tartalmazó, népszerű szteroid a testépítők körében! A négy hatóanyagnak köszönhetően a Testosterone Compound hatása nagyon drámai, hatalmas, jó minőségű, szálkás izomtömeget lehet építeni vele. Androgén és anabolikus tulajdonságokkal bír. Sok sportoló használja versenyre való felkészülés időszakában is, viszont a verseny előtt néhány héttel ajánlott szedésének abbahagyása, mert vízfelhalmozódást okoz a kötőszövetekben!

Testosterone Propionate

Genesis – Test Prop

15,500 Ft

A Test-Prop 100 egy szálkásító és versenyfelkészítő testosterone propionate alapú szteroid, elsősorban testépítők és sportolók részére. A többi tesztoszteron készítménnyel szemben a Test-Prop hatása sokkal gyorsabban, előbb szívódik fel, ezért gyakrabban, naponta – két naponta kell alkalmazni a kívánt hatás eléréséhez. Egy erős tömegnövelő, ami gyors erő és méretbeli növekedést eredményez.

Testosterone Propionate

Kenwoo – Testosterone Propionate

15,300 Ft

A Testosterone Propionate egy gyorsan ható Tesztoszteron alapú tömegnövelő szteroid. A testépítők körében nagyon kedvelt, mert nem csak méretben, hanem minőségben is kiváló izomzat építhető a Testosterone Propionate használata által. A szervezetben gyorsan felszívódik és sokkal gyorsabban is ürül ki, mint a többi tesztoszteron származék. A Testosterone Propionate hatása erős, szálkás izomzatban és tömegnövelésben egyszerre tapasztalható.

Testosterone Propionate

Matrix – Testosterone Propionate

16,200 Ft

A Testosterone Propionate 100 mg egy kedvelt szteroid sportolók, testépítők körében. Tömegnövelő hatása igen erős, ezért erős és méretben is nagy izomtömeget lehet kiépíteni vele. A Testosterone Propionate hatása sokkal gyorsabban szívódik fel, mint a többi tesztoszteron készítmény, ezért a sportoló hölgyek szívesen alkalmazzák, gyorsabban ürül ki a szervezetből, ha esetlegesen a férfiasodás jeleit tapasztalnák. Mivel gyorsan felszívódik, sűrűbben kell alkalmazni, mint a többi tesztoszteron származékot.

Testosterone Hexanoate

Omnadren

6,900 Ft

Az Omnadren 250 mg négy tesztoszteron észterből álló injekciós szteroid. Az Omnadren 250 mg hatása főként nagy tömegnövelésben nyilvánul meg, önmagában is hatásos, de kombinálható más hatóanyagú szteroidokkal. A testépítők mellett a súlyemelők is előszeretettel használják, erő és tömegnövelésre egyaránt kiváló!

Elfogyott
Ft

A Testolic - Testosterone Propionat 100 mg egy rendkívül hatásos szálkásító és versenyfelkészítő szteroid. Olajbázisú, tesztoszteron származék. A hatása lényegesen rövidebb, mint a többi tesztoszteron készítménynek, általában ez 1-2 nap szokott lenni. Erős androgén hatással bír, ezért alkalmas erő-és tömegépítésre egyaránt.