Human Chorionic Gonadotropin

Shree Venkatesh – Ovigil HCG

8,500 Ft

Az Ovigil 5000 IU egy HCG hormon helyreállító készítmény. Azoknál a sportolóknál, akik erős anabolikus szteroidokat szednek a szteroid leállítja a saját tesztoszterontermelést, amit a sportoló nem vesz észre, hiszen a szteroid szállítja a hormont, amíg szedve van, ezért az Ovigil 5000 IU-t a szteroid kúra után, mikor kiürül a szervezetből a szteroid, el kell kezdeni szedni.

Elfogyott

Human Chorionic Gonadotropin

Signagil IU – Signature Pharmaceuticals

Ft

A Signagil 2000 IU egy HCG hormon helyreállító készítmény, sportolók és testépítők részére. Az anabolikus szteroidok lecsökkentik a szervezet tesztoszterontermelését, ezért azoknak a sportolóknak, akik ilyen testépítő szereket szednek, miután befejezték szedését javasolt a Signagil 2000 IU használata, hogy helyreálljon a tesztoszterontermelés.

Elfogyott

Human Chorionic Gonadotropin

Signagil IU – Signature Pharmaceuticals

Ft

A Signagil 5000 IU egy HCG hormon helyreállító készítmény, melynek használata az anabolikus szteroidok után szükséges. A sportolóknak, testépítőknek számolniuk kell azzal, hogy az anabolikus szteroidok lecsökkentik a tesztoszterontermelést, ezért a szteroid kúra után szükséges ennek helyreállítása, ennek érdekében javasolt a HCG használata.