Testosterone Cypionate

Nanda Laboratories – Cypiotest

21,000 Ft

A Cypiotest 250 egy hosszú hatóidővel rendelkező kedvelt Testosterone Cypionate hatóanyagú injekciós szteroid a sportolók, testépítők körében. Erősen androgén és anabolikus a Cypiotest hatása. Lassabban szabadítja fel a szervezetben a tesztoszteront, ezáltal folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ennek köszönhető, hogy kevesebbszer kell alkalmazni, mint más tesztoszteron származékot.

Testosterone Enanthate

Nanda Laboratories – Despotest

18,500 Ft

A Despotest 250 egy gyorsan ható erős anabolikus és androgén Testosterone Enanthate hatóanyagú szteroid, mellyel nagyon jó minőségű izomtömeg építhető. A Despotest hatása gyorsan érezhető, és lassan bomlik le, ezért ritkább alkalmazás is elegendő, hogy markáns szálkás izomzatot érjünk el. Ne igazán tömegnövekedést várjunk tőle, inkább minőségi sovány izomzatot. A szervezetben vízvisszatartás következik be a Testosterone Enanthate használata alatt, így ha versenyre készül ajánlatos pár héttel a verseny időpontja előtt abbahagyni szedését.

Human Growth Hormone

Nanda Laboratories – GHRP6

38,000 Ft

A GHRP-6 peptid a növekedési hormon mennyiségét növeli a szervezetbe. Pár éve jelent meg a piacon. A GHRP-6 hatása növeli a zsírégetést, az izomnövekedést. További pozitív tulajdonsága, amiről használói beszámoltak: az általános jó közérzet és az öregedést gátló hatása.

Nandrolone Decanoate

Nanda Laboratories – Nandrogen

22,500 Ft

A Nandrogen 250 egy anabolikus injekciózható Nandrolone Decanoate hatóanyagú szteroid, melyet elsősorban minőségi izomzatépítésre használnak a testépítők. A Nandrogen hatása elég hamar, általában két hét alatt jól érezhető már. Az izomrostokban lassan bomlik le, ezért főként hosszabb szteroid ciklusokban javasolt alkalmazása.

Elfogyott

Az Oxandrone egy általában nők számára előnyös és használatos izomnövekedést gyorsító testépítő szteroid. Az egyik legnépszerűbb szteroid a sportolók között, akik gyorsan akarnak izmosodni. Az Oxandrone hatása, hogy növeli az erőt, az izomtömeget, mindezt vízvisszatartás nélkül.

Oxandrolone: Darabár(Ft) Eladási ár(Ft)
10 szem 240 3500
20 szem 230 7000
30 szem 220 10200
40 szem 200 12800
50 szem 195 15000
100 szem 138 25000

20,000 Ft

A Stanoject 50 a testépítők körében a legkedveltebb Stanozolol hatóanyagú anabolikus szteroid. A Stanoject használata alatt nem következik be vízvisszatartás a kötőszövetekben, ezért sokkal szálkásabb izomzat építhető. Elsősorban minőségi izomtömeg építésére szokták használni, ha azonban mennyiségileg is hatalmas izomzatra vágyik, más tömegnövelő szteroiddal javasolt kombináltan használni!

18,000 Ft

A Trenaplix 100 egy nagyon erős Trenbolone hatóanyagú szteroid, mely kezdő testépítőknek és sportolóknak nem ajánlott, csak tapasztaltabbaknak számára. A Trenaplix használata azok számára ajánlott, akik gyorsan és dinamikusan szeretnének izomtömeget kialakítani. Nagyon kemény, szálkás minőségi izomzat érhető el vele. A Trenaplix hatása nagyon gyorsan érezhetővé válik, és nagyon hatékonyan működik, nem tart vissza vizet a kötőszövetekben, ennek következtében sokkal könnyebb a minőségi izomtömeg kiépítése.

Elfogyott

Recombinant Human Growth Hormone

Nandatrope – Nanda Laboratories

Ft

A Nandatrope egy növekedési hormon (HGH), ami mindenki szervezetében megtalálható, több-kevesebb mennyiségben. A testépítők a gyors izomtömegnövekedés elérése miatt alkalmazzák. A Nandatrope használta alkalmával nemcsak gyors izomnövekedést tapasztalnak, hanem azonnali zsírvesztést is.

Elfogyott

Drostanolone Propionate

Variotest – Nanda Laboratories

Ft

A Variotest 250 különböző tesztoszteron hatóanyagot tartalmazó gyorsan ható és rendkívüli erővel bíró szteroid készítmény. A Variotest hatása roppant gyorsan érezhető és nagyon hosszú ideig meg is marad, ezért akik kipróbálták már, arról számoltak be, hogy ez a szer, amitől azt kapták, amit vártak! A testépítők szívesen használják tömeg – és erőnövelésre, erős androgén és anabolikus hatása van.

Elfogyott

Drostanolone Propionate

Virotest – Nanda Laboratories

Ft

A Virotest 100 az egyik legnépszerűbb Testosterone Propionate hatóanyagú szteroid, mely rendkívül gyorsan kifejti hatását. Főként sportolók és testépítők használják. A Testosterone Propionate hatása, hogy nagyon rövid időn belül elérhető vele egy tökéletesen erős, izmos és méretben is nagy izomtömeg. Gyorsabban szívódik fel, mint a többi tesztoszteron származék, illetve gyorsabban is ürül ki a szervezetből, ezért a sportoló hölgyek is szívesen használják. Kismértékű vízvisszatartás alakul csak ki a kötőszövetekben, így, ha versenyre készül, nem kell már több héttel a verseny időpontja előtt abbahagynia szedését.