Elfogyott
20 000 Ft

A CJC-1295 egy növekedési hormont fokozó hormon (GHRH) hosszúhatású verziója. A CJC-1295 hatása, hogy stimulálja a szervezet növekedési hormon termelését. A sportolók szívesen használják, ha izomnövekedést és zsírvesztést egyszerre szeretnének elérni.

Elfogyott

Testosterone Cypionate

Cypiotest 250 – Nanda Laboratories

21 000 Ft

A Cypiotest 250 egy hosszú hatóidővel rendelkező kedvelt Testosterone Cypionate hatóanyagú injekciós szteroid a sportolók, testépítők körében. Erősen androgén és anabolikus a Cypiotest hatása. Lassabban szabadítja fel a szervezetben a tesztoszteront, ezáltal folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ennek köszönhető, hogy kevesebbszer kell alkalmazni, mint más tesztoszteron származékot.

Elfogyott

Testosterone Enanthate

Despotest 250 – Nanda Laboratories

18 500 Ft

A Despotest 250 egy gyorsan ható erős anabolikus és androgén Testosterone Enanthate hatóanyagú szteroid, mellyel nagyon jó minőségű izomtömeg építhető. A Despotest hatása gyorsan érezhető, és lassan bomlik le, ezért ritkább alkalmazás is elegendő, hogy markáns szálkás izomzatot érjünk el. Ne igazán tömegnövekedést várjunk tőle, inkább minőségi sovány izomzatot. A szervezetben vízvisszatartás következik be a Testosterone Enanthate használata alatt, így ha versenyre készül ajánlatos pár héttel a verseny időpontja előtt abbahagyni szedését.

Elfogyott
32 500 Ft

A GHRP-6 peptid a növekedési hormon mennyiségét növeli a szervezetbe. Pár éve jelent meg a piacon. A GHRP-6 hatása növeli a zsírégetést, az izomnövekedést. További pozitív tulajdonsága, amiről használói beszámoltak: az általános jó közérzet és az öregedést gátló hatása.

Elfogyott
35 000 Ft

Az IGF1-LR3 egy hosszú felszabadulású inzulinszerű növekedési faktor, melyet izomtömeg növelésre használnak a testépítők. Az IGF1 hatása zsírégetésben és izomépítésben nyilvánul meg. Erősen anabolikus készítmény, új izomszöveteket a fehérjeszintézis segítségével épít.

Elfogyott
22 500 Ft

A Nandrogen 250 egy anabolikus injekciózható Nandrolone Decanoate hatóanyagú szteroid, melyet elsősorban minőségi izomzatépítésre használnak a testépítők. A Nandrogen hatása elég hamar, általában két hét alatt jól érezhető már. Az izomrostokban lassan bomlik le, ezért főként hosszabb szteroid ciklusokban javasolt alkalmazása.

3 500 Ft25 000 Ft

Az Oxandrone egy általában nők számára előnyös és használatos izomnövekedést gyorsító testépítő szteroid. Az egyik legnépszerűbb szteroid a sportolók között, akik gyorsan akarnak izmosodni. Az Oxandrone hatása, hogy növeli az erőt, az izomtömeget, mindezt vízvisszatartás nélkül.

Oxandrolone: Darabár(Ft) Eladási ár(Ft)
10 szem 240 3500
20 szem 230 7000
30 szem 220 10200
40 szem 200 12800
50 szem 195 15000
100 szem 138 25000

Elfogyott
20 000 Ft

A Stanoject 50 a testépítők körében a legkedveltebb Stanozolol hatóanyagú anabolikus szteroid. A Stanoject használata alatt nem következik be vízvisszatartás a kötőszövetekben, ezért sokkal szálkásabb izomzat építhető. Elsősorban minőségi izomtömeg építésére szokták használni, ha azonban mennyiségileg is hatalmas izomzatra vágyik, más tömegnövelő szteroiddal javasolt kombináltan használni!

Elfogyott
18 000 Ft

A Trenaplix 100 egy nagyon erős Trenbolone hatóanyagú szteroid, mely kezdő testépítőknek és sportolóknak nem ajánlott, csak tapasztaltabbaknak számára. A Trenaplix használata azok számára ajánlott, akik gyorsan és dinamikusan szeretnének izomtömeget kialakítani. Nagyon kemény, szálkás minőségi izomzat érhető el vele. A Trenaplix hatása nagyon gyorsan érezhetővé válik, és nagyon hatékonyan működik, nem tart vissza vizet a kötőszövetekben, ennek következtében sokkal könnyebb a minőségi izomtömeg kiépítése.