Szállítási és Fizetési információk

Amennyiben a teljesitmenyfokozok.com webshopban szteroid rendelés leadása mellett dönt, teljes diszkréció mellett fogja megkapni a csomagot. Az átvételre rengeteg lehetőséget ajánlunk, így az Önnek legmegfelelőbbet fogja tudni kiválasztani.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

PONTOS CÍMRE KIKÉZBESÍTÉS, AMIT A MEGRENDELÉSBEN MEGADOTT

POSTAI CSOMAG

 
A diszkrét csomagolású ajánlott küldeményt a rendelésben megadott címre postázzuk ki. Illetve szteoid rendelés leadása után kb 1-2 munkanap míg megérkezik a csomagja. Ha nincs a megadott címen senki, aki átvehetné, akkor a postás hagy egy értesítőt, amivel később át tudja venni a küldeményét a postahivatalban a személyi igazolványa bemutatásával.
 

MPL CSOMAGAUTOMATA

 
Választhatja az MPL csomagautomata címkézésű szállítási módot. Amennyiben ezt választja, nem fog senkivel sem találkozni, teljes diszkréció mellett veheti át a csomagot. Átvételkor a csomagautomatánál kizárólag bankkártyával fog tudni fizetni. Megérkezéséről SMS-ben fog kapni értesítést.

 

MOL/COOP PONT

 
A szállítási címét teljesen titokban tartaná? Ez sem fog ráírásra kerülni a csomagra amennyiben ezt az átvételi módot választja. Könnyedén kijelölheti térképes felületünkön rendelés véglegesítésékor, hogy melyik ponton szeretné átvenni. Fényképes igazolványt mindenképpen vigyen magával miután megkapta az éretesítést. Átvételre 5 munkanapja van.
 
 

POSTAPONT, POSTÁN MARADÓ CSOMAG

 

Nem kell megadnia szállítási címét ennél az átvételi módnál sem. A csomag megérkezésekor kapni fog egy SMS-t, hogy átvehető a küldemény. Ezt a kijelölt postaponton megteheti, fényképes igazolvány felmutatásával, 10 munkanapon belül. 
 
 
 

FIZETÉSI MÓDOK

 

POSTAI UTÁNVÉTEL

(A SZÁLLÍTÁS 20.000FT FELETT INGYENES)

 
Magyar Postai utánvételnél a termékek árához a postaköltséget automatikusan hozzáadjuk a rendelése összegéhez plusz költségként. A csomagot átvételekor kell kifizetnie a postásnak, amikor átvette azt. Előre nem kérünk pénzt. Ha nincs senki a rendelésben megadott címen, akkor értesítőt hagy a postás a postaládában, amivel át tudja venni később a postahivatalban a küldeményét, ott kifizetve azt. 
 
 
 
 
 
Felhívás!

FELHÍVÁS!

 
Az alábbi email cím szolgáltatóknál előfordulhat, hogy nem fog értesítést kapni: freemail.hu, citromail.hu, t-online.hu, indamail.hu. Amennyiben lehetséges kérjük használjanak Gmail címet a rendelés leadásához!