Human Growth Hormone

CJC-1295

20,000 Ft

A CJC-1295 egy növekedési hormont fokozó hormon (GHRH) hosszúhatású verziója. A CJC-1295 hatása, hogy stimulálja a szervezet növekedési hormon termelését. A sportolók szívesen használják, ha izomnövekedést és zsírvesztést egyszerre szeretnének elérni.

Human Growth Hormone

EP Bridge – GHRP6

16,400 Ft

A GHRP-6 5 mg növekedési hormon felszabadító peptid, egy nagyágyú az IGF mellett. Azt szokták mondani, ha valaki növekedési hormont használ, az már komolyan „koxol”. Minden testépítő arra törekszik, hogy maximalizálja a növekedési hormon és az IGF szintjét.

Human Growth Hormone

IGF1-LR3

17,000 Ft

Az IGF1-LR3 egy hosszú felszabadulású inzulinszerű növekedési faktor, melyet izomtömeg növelésre használnak a testépítők. Az IGF1 hatása zsírégetésben és izomépítésben nyilvánul meg. Erősen anabolikus készítmény, új izomszöveteket a fehérjeszintézis segítségével épít.

Human Growth Hormone

Nanda Laboratories – GHRP6

38,000 Ft

A GHRP-6 peptid a növekedési hormon mennyiségét növeli a szervezetbe. Pár éve jelent meg a piacon. A GHRP-6 hatása növeli a zsírégetést, az izomnövekedést. További pozitív tulajdonsága, amiről használói beszámoltak: az általános jó közérzet és az öregedést gátló hatása.