Nandrolone Phenylpropionate

Omega Meds – Nandro Rapid

18,400 Ft

A Nandro Rapid az egyik leggyakoribb Nandrolone Phenylpropionate hatóanyagú anabolikus szteroid, melyet testépítők, sportolók használnak. A Nandro Rapid hatása teljesítménynövelésben és az izomtömeg gyarapodásában nyilvánul meg. A sportolók a versenyre való felkészülés időszakában is előszeretettel használják, tömegnövelés céljából. Serkenti a szervezet fehérjeszintézisét, növeli a vörösvértestek számát, ezáltal több oxigént juttat az izmokba, ami elősegíti az izomnövekedést.

Trenbolone Acetate

Omega Meds – Trenacet

17,800 Ft

A Trenacet egy nagyon erős Trenbolone Acetate hatóanyagú anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró szteroid testépítők és sportolók számára. A Trenacet hatása ötször erősebb, mint a tesztoszteroné. Tapasztalt testépítők számára javasolt csak a Trenacet szedése, mivel nagyon erős szteroid, ezért kezdők számára gyengébbel javasolt kezdeni. A Trenbolone használata a kemény, sovány izomzat mellett javítja az állóképességet, sokkal rugalmasabbá teszi az izmokat, jelentősen hozzájárul a zsírégetéshez.

Elfogyott

A Turibol egy mérsékelten anabolikus, enyhén androgén tulajdonságokkal bíró szájon át szedhető Chlorodehyromethyltestosterone hatóanyagú szteroid. A Turibol hatása lassabb, mint a többi szteroidnak, viszont nagyon jó minőségű, erős, szilárd izomnövekedést okoz. A testépítők nagyon biztonságos szteroidnak tartják, nem okoz vízvisszatartást, az ösztrogén okozta mellékhatások is ritkák. Előszeretettel használják súlyemelők is, mert nagyon erős, szilárd izomzat építhető vele.

Elfogyott

Az Anadrol egy gyorsan ható izomtömegnövelő Oxymetholone hatóanyagú szteroid, mely anabolikus tulajdonságokkal bír. Az Anadrol használata alatt sokan akár 10-12 kg-os izomnövekedést is elértek, mindezt csupán néhány hét alatt! Azok a súlyemelők, testépítők, akik használata mellett döntenek, igazán rugalmas izmokra számíthatnak, aminek további előnye, hogy a nagyobb súlyok emelésekor jelentősen lecsökken a sérülések kockázata! Elsősorban mennyiségi tömegnövelő készítmény, a kötőszövetekben vízfelhalmozódást okoz, így gyorsan érhető el igazán látványos méretnövekedés.

Szem: Eladási ár
50 szem 12400
100 szem 22700

Elfogyott

Az Anavar egy gyengébb szteroid, androgén és anabolikus tulajdonságai csekély mértékűek. Szívesen használják nők is, mert nagyon biztonságos készítménynek tartják. Az Anavar hatása elsősorban nagyon jó minőségű sovány izomtömegben mutatkozik meg. A testépítők verseny előtti felkészülésben előszeretettel használják, mert nem hatalmas izomtömeget épít, hanem szálkás, erős, kemény izomzattal lehet számolni, ami mellé jelentős zsírégetés is társul!  

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 3000
20 szem 5900
30 szem 8300
40 szem 10300
50 szem 12200
100 szem 22200
 

Elfogyott

Methandienone

Omega Meds – Danabol

A Danabol egy erős anabolikus és mérsékelt androgén tulajdonságokkal bíró, szájon át szedhető Methandienone hatóanyagú szteroid, amely régebben a naposim néven volt népszerű. A Danabol hatása miatt már kis adagokban használva is rendkívül erős izomnövekedés tapasztalható. Kezdő testépítők számára nem ajánlott ezzel indítani, számukra gyengébb szteroiddal érdemes kezdeni. A methandienone használata révén hatalmas méretű, rendkívül erős izomtömeg alakítható ki, ami tovább fokozható szálkásító szteroiddal együttesen használva!

Nandrolone Decanoate

Omega Meds – Deca Durabolin

19,900 Ft

A Deca Durabolin testépítők által rendkívül közkedvelt Nandrolone Decanoate hatóanyagú anabolikus szteroid. A sportolók, testépítők főként hosszabb szteroid ciklusban használják, mert lassan bomlik le. A Deca Durabolin hatása minőségi izomzatban nyilvánul meg, már rövid idő alatt látványos eredményeket lehet elérni vele. Erős, szálkás, minőségi izomépítésre kiváló, azonban, ha valaki méretre is nagy izomtömeget szeretne, javasolt kombinát használata más, tömegnövelő szerekkel!

Testosterone Cypionate

Omega Meds – Dura Test

17,400 Ft

A Dura Test egy erős Testosterone Cypionate hatóanyagú androgén és anabolikus tulajdonságokkal bíró, injekciózható szteroid. A Dura Test hatása nagyon drámai, mind tömegnövelésben, mind erőnövekedésben. A szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így kevesebbszer kell alkalmazni, mint más szteroid készítményt. A testépítők szívesen használják önmagában is, ekkor nagyon jó minőségű, erős, szálkás izomzatra lehet számítani, azonban, ha valaki kinézetre is nagy izomzatra vágyik, kombinálhatja tömegnövelővel is alkalmazását.

Elfogyott

Fluoxymesterone

Omega Meds – Halotestin

A Halotestin a tesztoszteronhoz hasonló, magas anabolikus és androgén hatással bíró Fluoxymesterone hatóanyagú szteroid. A Halotestin használata elsősorban azoknak a sportolóknak ajánlott, akik erejüket szeretnék növelni, kemény izomtömegre vágynak. Verseny előtt azok szokták használni, akik szeretnék a súlykategóriájukat megtartani, az izmok rendkívül kemények lesznek, testsúlynövekedés nélkül. A Fluoxymesterone hatása javítja az állóképességet és a teljesítőképességet, növeli a vörösvérsejtek mennyiségét, ezáltal több oxigén jut az izmokba.

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 3700
20 szem 6800
30 szem 9400
40 szem 11400
50 szem 12600
100 szem 21000

Drostanolone Propionate

Omega Meds – Mastebol

16,800 Ft

A Mastebol egy népszerű Drostanolone Propionate hatóanyagú szteroid a testépítők körében, mivel tökéletes minőségi izomépítést várhat tőle. A Mastebol hatása erősen androgén és anabolikus, a versenyre készülő sportolók, testépítők a verseny időpontja előtt 4 héttel szokták elkezdeni szedni. A szervezetben gyorsan lebomlik, ezért sűrűbb alkalmazása javasolt. A Drostanolone Propionate használata által rendkívüli módon javítható az izmok ereje és keménysége, egy utolsó „rúgást” ad az izmoknak a verseny előtt!

14,900 Ft

A Stromba szálkás izomépítésre használatos Stanozolol alalpú anabolikus szteroid, sportolók és testépítők számára. A Stromba hatása kiváló, zsír- és vízfelhalmozódás nélkül építhető vele minőségi izomzat. Főként szálkásítási időszakban alkalmazzák, sokkal látványosabb és eredményesebb lesz az edzés.

Testosterone Enanthate

Omega Meds – Testo Rapid

14,300 Ft

A Testo Rapid egy erős anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró, injekciózható Testosterone Enanthate hatóanyagú szteroid testépítők számára. Minőségi izomzatépítésre kiváló, erős izomzatot lehet vele építeni! A Testo Rapid hatása már pár nappal az alkalmazását követően érezhetővé válik, elkezdi a tesztoszteron szintet emelni a szervezetben, és nagyjából 2 hétig fokozatosan emeli. Lassan szabadítja fel a szervezetben a tesztoszteront, ezért, ha versenyre készül, ajánlott legalább 2-3 héttel a verseny előtt szedésének abbahagyás.