10 500 Ft19 000 Ft

Az Anadrol egy gyorsan ható izomtömegnövelő Oxymetholone hatóanyagú szteroid, mely anabolikus tulajdonságokkal bír. Az Anadrol használata alatt sokan akár 10-12 kg-os izomnövekedést is elértek, mindezt csupán néhány hét alatt! Azok a súlyemelők, testépítők, akik használata mellett döntenek, igazán rugalmas izmokra számíthatnak, aminek további előnye, hogy a nagyobb súlyok emelésekor jelentősen lecsökken a sérülések kockázata! Elsősorban mennyiségi tömegnövelő készítmény, a kötőszövetekben vízfelhalmozódást okoz, így gyorsan érhető el igazán látványos méretnövekedés.

Omega meds Anadrol Darabár Eladási ár
50 szem 210 10500
100 szem 190 19000

2 160 Ft18 000 Ft

Az Anavar egy gyengébb szteroid, androgén és anabolikus tulajdonságai csekély mértékűek. Szívesen használják nők is, mert nagyon biztonságos készítménynek tartják. Az Anavar hatása elsősorban nagyon jó minőségű sovány izomtömegben mutatkozik meg. A testépítők verseny előtti felkészülésben előszeretettel használják, mert nem hatalmas izomtömeget épít, hanem szálkás, erős, kemény izomzattal lehet számolni, ami mellé jelentős zsírégetés is társul!  

Omega Oxandolone Darabár Eladási ár
10 szem 210 2160
20 szem 210 4200
30 szem 210 6300
40 szem 210 8400
50 szem 200 10000
100 szem 180 18000

Methandienone

Danabol – Omega Meds

10 700 Ft

A Danabol egy erős anabolikus és mérsékelt androgén tulajdonságokkal bíró, szájon át szedhető Methandienone hatóanyagú szteroid, amely régebben a naposim néven volt népszerű. A Danabol hatása miatt már kis adagokban használva is rendkívül erős izomnövekedés tapasztalható. Kezdő testépítők számára nem ajánlott ezzel indítani, számukra gyengébb szteroiddal érdemes kezdeni. A methandienone használata révén hatalmas méretű, rendkívül erős izomtömeg alakítható ki, ami tovább fokozható szálkásító szteroiddal együttesen használva!

Nandrolone Decanoate

Deca Durabolin – Omega Meds

15 800 Ft

A Deca Durabolin testépítők által rendkívül közkedvelt Nandrolone Decanoate hatóanyagú anabolikus szteroid. A sportolók, testépítők főként hosszabb szteroid ciklusban használják, mert lassan bomlik le. A Deca Durabolin hatása minőségi izomzatban nyilvánul meg, már rövid idő alatt látványos eredményeket lehet elérni vele. Erős, szálkás, minőségi izomépítésre kiváló, azonban, ha valaki méretre is nagy izomtömeget szeretne, javasolt kombinát használata más, tömegnövelő szerekkel!

Testosterone Cypionate

Dura Test – Omega Meds

13 300 Ft

A Dura Test egy erős Testosterone Cypionate hatóanyagú androgén és anabolikus tulajdonságokkal bíró, injekciózható szteroid. A Dura Test hatása nagyon drámai, mind tömegnövelésben, mind erőnövekedésben. A szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így kevesebbszer kell alkalmazni, mint más szteroid készítményt. A testépítők szívesen használják önmagában is, ekkor nagyon jó minőségű, erős, szálkás izomzatra lehet számítani, azonban, ha valaki kinézetre is nagy izomzatra vágyik, kombinálhatja tömegnövelővel is alkalmazását.

Fluoxymesterone

Halotestin – Omega Meds

2 450 Ft17 000 Ft

A Halotestin a tesztoszteronhoz hasonló, magas anabolikus és androgén hatással bíró Fluoxymesterone hatóanyagú szteroid. A Halotestin használata elsősorban azoknak a sportolóknak ajánlott, akik erejüket szeretnék növelni, kemény izomtömegre vágynak. Verseny előtt azok szokták használni, akik szeretnék a súlykategóriájukat megtartani, az izmok rendkívül kemények lesznek, testsúlynövekedés nélkül. A Fluoxymesterone hatása javítja az állóképességet és a teljesítőképességet, növeli a vörösvérsejtek mennyiségét, ezáltal több oxigén jut az izmokba.

Omega Halotestin Darabár Eladási ár
10 szem 245 2450
20 szem 220 4400
30 szem 210 6300
40 szem 200 8000
50 szem 190 9500
100 szem 170 17000

Drostanolone Propionate

Mastebol – Omega Meds

13 500 Ft

A Mastebol egy népszerű Drostanolone Propionate hatóanyagú szteroid a testépítők körében, mivel tökéletes minőségi izomépítést várhat tőle. A Mastebol hatása erősen androgén és anabolikus, a versenyre készülő sportolók, testépítők a verseny időpontja előtt 4 héttel szokták elkezdeni szedni. A szervezetben gyorsan lebomlik, ezért sűrűbb alkalmazása javasolt. A Drostanolone Propionate használata által rendkívüli módon javítható az izmok ereje és keménysége, egy utolsó „rúgást” ad az izmoknak a verseny előtt!

Nandrolone Phenylpropionate

Nandro Rapid – Omega Meds

14 600 Ft

A Nandro Rapid az egyik leggyakoribb Nandrolone Phenylpropionate hatóanyagú anabolikus szteroid, melyet testépítők, sportolók használnak. A Nandro Rapid hatása teljesítménynövelésben és az izomtömeg gyarapodásában nyilvánul meg. A sportolók a versenyre való felkészülés időszakában is előszeretettel használják, tömegnövelés céljából. Serkenti a szervezet fehérjeszintézisét, növeli a vörösvértestek számát, ezáltal több oxigént juttat az izmokba, ami elősegíti az izomnövekedést.

12 000 Ft

A Stromba szálkás izomépítésre használatos Stanozolol alalpú anabolikus szteroid, sportolók és testépítők számára. A Stromba hatása kiváló, zsír- és vízfelhalmozódás nélkül építhető vele minőségi izomzat. Főként szálkásítási időszakban alkalmazzák, sokkal látványosabb és eredményesebb lesz az edzés.

Testosterone Enanthate

Testo Rapid – Omega Meds

10 900 Ft

A Testo Rapid egy erős anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró, injekciózható Testosterone Enanthate hatóanyagú szteroid testépítők számára. Minőségi izomzatépítésre kiváló, erős izomzatot lehet vele építeni! A Testo Rapid hatása már pár nappal az alkalmazását követően érezhetővé válik, elkezdi a tesztoszteron szintet emelni a szervezetben, és nagyjából 2 hétig fokozatosan emeli. Lassan szabadítja fel a szervezetben a tesztoszteront, ezért, ha versenyre készül, ajánlott legalább 2-3 héttel a verseny előtt szedésének abbahagyás.

Trenbolone Acetate

Trenacet – Omega Meds

13 500 Ft

A Trenacet egy nagyon erős Trenbolone Acetate hatóanyagú anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró szteroid testépítők és sportolók számára. A Trenacet hatása ötször erősebb, mint a tesztoszteroné. Tapasztalt testépítők számára javasolt csak a Trenacet szedése, mivel nagyon erős szteroid, ezért kezdők számára gyengébbel javasolt kezdeni. A Trenbolone használata a kemény, sovány izomzat mellett javítja az állóképességet, sokkal rugalmasabbá teszi az izmokat, jelentősen hozzájárul a zsírégetéshez.

15 800 Ft

A Turibol egy mérsékelten anabolikus, enyhén androgén tulajdonságokkal bíró szájon át szedhető Chlorodehyromethyltestosterone hatóanyagú szteroid. A Turibol hatása lassabb, mint a többi szteroidnak, viszont nagyon jó minőségű, erős, szilárd izomnövekedést okoz. A testépítők nagyon biztonságos szteroidnak tartják, nem okoz vízvisszatartást, az ösztrogén okozta mellékhatások is ritkák. Előszeretettel használják súlyemelők is, mert nagyon erős, szilárd izomzat építhető vele.