Drostanolone Propionate

Vedi Pharma – Drosta E

16,300 Ft

A Drosta-E egy tökéletes választás, ha igazán minőségi, erős, kemény izomzatot szeretne! Erősen anabolikus és androgén tulajdonságai vannak, hatóanyaga Drostanolone Propionate, ezért nők számára használata csak kellő óvatossággal és kis mennyiségben ajánlott! A Drosta-E hatása igazán drámai, rendkívüli módon javítható használatával az izmok ereje, keménysége!

2,400 Ft13,500 Ft

A Stromba az egyik legismertebb és a testépítők körében a legkedveltebb stanozolol hatóanyagú anabolikus szteroid. A Stromba hatása erősen anabolikus, azonban a többi anabolikus szteroidhoz képest jóval kevesebb mellékhatása van. Kedvelt, mivel nagyon kiváló minőségű, szálkás, erős izomzat építhető vele, vízvisszatartás nélkül. A kötőszövetekben sem víz- sem pedig zsírfelhalmozódást nem okoz, ezért sokkal jobb minőségű, szálkás izomépítést lehet elérni.

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2400
20 szem 4200
30 szem 6200
40 szem 7600
50 szem 8800
100 szem 13500
 

2,200 Ft18,100 Ft

Anavar rendelés esetén Ön egy olyan tablettás szteroidot kap, mely Oxandrolone hatóanyagának köszönhetően minőségi izomzat felépítésére alkalmas, rövid idő alatt. Vízvisszatartást nem okoz, így nem kell attól aggódnia, hogy a kúra befejeztével jelentős izomtömeg csökkenést tapasztalna. A sportolók és testépítők körében rendkívül kedvelt szteroidok az Oxandrolone hatóanyagú készítmények.

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2200
20 szem 4300
30 szem 6100
40 szem 7600
50 szem 8900
100 szem 18100
 

Nandrolone Decanoate

Vedi Pharma – Deca

16,900 Ft

A Deca a legszélesebb körben használt Nandrolone Decanoate hatóanyagú anabolikus szteroid. Főként sportolók és testépítők használják, de a súlyemelők is szívesen alkalmazzák, mert nagyon rövid idő alatt rendkívül látványos eredményeket lehet elérni vele. A Deca hatása elsősorban minőségi izomzatot eredményez, kiváló minőségű, szálkás, erős izomtömeget lehet kialakítani általa.

Nandrolone Phenylpropionate

Vedi Pharma – Deca P

15,800 Ft

A Deca P egy Nandrolone Phenylpropionate hatóanyagú anabolikus szteroid, mely a leggyakrabban használt és a legismertebb szteroid a sportolók és testépítők körében. Főként teljesítménynövelés és izomtömeg gyarapítás céljából történik a Deca P használata.

2,400 Ft11,800 Ft

A Dianabol egy olyan Methandienone alapú szteroid, amivel rövid idő alatt látványos izomtömeg építhető fel. A testépítők körében nagyon népszerű, mivel szinte azonnali és nagyon látványos a Dianabol hatása. Nagyon gyors izomnövekedést okoz!

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2400
20 szem 4800
30 szem 5500
40 szem 7200
50 szem 8800
100 szem 11800
 

Drostanolone Propionate

Vedi Pharma – Drosta P

15,100 Ft

A Drosta P az egyik legkedveltebb és leggyakrabban használt testépítő szteroid. A sportolók főként versenyre való felkészülés időszakában szokták használni, mivel brutálisan megnöveli a Drostanolone hatása az izmok keménységét, erejét. Elsősorban tehát minőségi izomépítésre használható, de aki kinézetre is hatalmas izomtömeget szeretne, kombinálhatja kifejezetten tömegnövelő szteroiddal is.

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

Vedi Pharma – Parabol

16,400 Ft

A Parabol egy erős anabolikus Trenbolone alapú szteroid, mellyel drámai növekedés érhető el. A Trenbolone hatása nem csak jó minőségű izomtömeg növekedésben érezhető, hanem mérsékelten csökkenti a zsírtömeget is. A sportolók és testépítők körében nagyon kedvelt szteroid, sokkal erősebb, mint a tesztoszteron. A Parabol használata által sovány, erős, minőségi izomtömeget tud építeni. Kezdő sportolók számára nem ajánlott ezzel a szteroiddal indítani, mivel nagyon erős, inkább gyengébbel javasolt kezdeni.

Methenolone Enanthate

Vedi Pharma – Primo

15,400 Ft

A Primo egy hosszú hatású Methenolone Enanthate hatóanyagú anabolikus szteroid. A Methenolone hatása 5-7 napig tart, így ritkán kell alkalmazni. Mérsékelten anabolikus és gyengén androgén tulajdonságokkal bír. Elsősorban minőségi izomzatépítésre használják a testépítők, lassan, de minőségi izomzatot lehet elérni általa. Kiváló alapszteroidnak tartják, mivel a többi szteroidhoz képes jóval kevesebb mellékhatást okoz. Az izomépítő tulajdonsága mellett a zsírégetést is érdemes megemlíteni, megfelelő kalóriabevitel mellett ez a tulajdonsága sem elhanyagolható!

15,400 Ft

A Stano 100 mg/ml egy anabolikus szteroid, melyet előszeretettel használnak úszók, sportolók, illetve súlyemelők. A termék a teljesítményt jelentősen növeli, gyors izomnövekedést lehet elérni vele, mind ezt úgy, hogy a szervezetben nem tartja vissza a vizet, ezáltal sokkal szálkásabb izomzat építhető ki általa.

Testosterone Cypionate

Vedi Pharma – Testo C

12,500 Ft

A Testo C 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró, injekciózható szteroid. A sportolók és testépítők körében a második leggyakrabban használt tesztoszteron származék. A Testo C hatása miatt sokan választják, igazán erős, szálkás izomzat építésére alkalmas. Lassan szabadítja fel a tesztoszteront a szervezetben, így elég heti egyszeri használata. Erős androgén hatása miatt a kötőszövetekben vízfelhalmozódás történik, ezért a kúra végeztével anti-ösztrogén szedése ajánlott.

Testosterone Enanthate

Vedi Pharma – Testo E

15,800 Ft

A Testo E 250 mg egy erős androgén és anabolikus hatással bíró, injekciózható tesztoszteron készítmény, melyet főként testépítők és atléták alkalmaznak. A Testo E hatása révén igazán jó minőségű, erős, szálkás izomzat alakítható ki általa. Elsősorban minőségi izomtömeg építésre alkalmas, azonban, ha mennyiségileg is hatalmas izomtömeget szeretne, nyugodtan kombinálható kifejezetten tömegnövelő szteroiddal, így látványra és minőségre is kiváló izomzatot tud kialakítani.