Elfogyott

Nandrolone Decanoate

Deca – Vedi Pharma

11 300 Ft

A Deca a legszélesebb körben használt Nandrolone Decanoate hatóanyagú anabolikus szteroid. Főként sportolók és testépítők használják, de a súlyemelők is szívesen alkalmazzák, mert nagyon rövid idő alatt rendkívül látványos eredményeket lehet elérni vele. A Deca hatása elsősorban minőségi izomzatot eredményez, kiváló minőségű, szálkás, erős izomtömeget lehet kialakítani általa.

Elfogyott

Nandrolone Phenylpropionate

Deca P – Vedi Pharma

13 400 Ft

A Deca P egy Nandrolone Phenylpropionate hatóanyagú anabolikus szteroid, mely a leggyakrabban használt és a legismertebb szteroid a sportolók és testépítők körében. Főként teljesítménynövelés és izomtömeg gyarapítás céljából történik a Deca P használata.

Elfogyott

Drostanolone Propionate

Drosta P – Vedi Pharma

13 000 Ft

A Drosta P az egyik legkedveltebb és leggyakrabban használt testépítő szteroid. A sportolók főként versenyre való felkészülés időszakában szokták használni, mivel brutálisan megnöveli a Drostanolone hatása az izmok keménységét, erejét. Elsősorban tehát minőségi izomépítésre használható, de aki kinézetre is hatalmas izomtömeget szeretne, kombinálhatja kifejezetten tömegnövelő szteroiddal is.

Elfogyott

Drostanolone Propionate

Drosta-E – Vedi Pharma

14 400 Ft

A Drosta-E egy tökéletes választás, ha igazán minőségi, erős, kemény izomzatot szeretne! Erősen anabolikus és androgén tulajdonságai vannak, hatóanyaga Drostanolone Propionate, ezért nők számára használata csak kellő óvatossággal és kis mennyiségben ajánlott! A Drosta-E hatása igazán drámai, rendkívüli módon javítható használatával az izmok ereje, keménysége!

Elfogyott

Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate

Parabol – Vedi Pharma

13 900 Ft

A Parabol egy erős anabolikus Trenbolone alapú szteroid, mellyel drámai növekedés érhető el. A Trenbolone hatása nem csak jó minőségű izomtömeg növekedésben érezhető, hanem mérsékelten csökkenti a zsírtömeget is. A sportolók és testépítők körében nagyon kedvelt szteroid, sokkal erősebb, mint a tesztoszteron. A Parabol használata által sovány, erős, minőségi izomtömeget tud építeni. Kezdő sportolók számára nem ajánlott ezzel a szteroiddal indítani, mivel nagyon erős, inkább gyengébbel javasolt kezdeni.

Elfogyott

Methenolone Enanthate

Primo – Vedi Pharma

12 800 Ft

A Primo egy hosszú hatású Methenolone Enanthate hatóanyagú anabolikus szteroid. A Methenolone hatása 5-7 napig tart, így ritkán kell alkalmazni. Mérsékelten anabolikus és gyengén androgén tulajdonságokkal bír. Elsősorban minőségi izomzatépítésre használják a testépítők, lassan, de minőségi izomzatot lehet elérni általa. Kiváló alapszteroidnak tartják, mivel a többi szteroidhoz képes jóval kevesebb mellékhatást okoz. Az izomépítő tulajdonsága mellett a zsírégetést is érdemes megemlíteni, megfelelő kalóriabevitel mellett ez a tulajdonsága sem elhanyagolható!

Elfogyott
12 500 Ft

A Stano 100 mg/ml egy anabolikus szteroid, melyet előszeretettel használnak úszók, sportolók, illetve súlyemelők. A termék a teljesítményt jelentősen növeli, gyors izomnövekedést lehet elérni vele, mind ezt úgy, hogy a szervezetben nem tartja vissza a vizet, ezáltal sokkal szálkásabb izomzat építhető ki általa.

Elfogyott

Testosterone Cypionate

Testo C 250mg/ml – Vedi Pharma

9 900 Ft

A Testo C 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró, injekciózható szteroid. A sportolók és testépítők körében a második leggyakrabban használt tesztoszteron származék. A Testo C hatása miatt sokan választják, igazán erős, szálkás izomzat építésére alkalmas. Lassan szabadítja fel a tesztoszteront a szervezetben, így elég heti egyszeri használata. Erős androgén hatása miatt a kötőszövetekben vízfelhalmozódás történik, ezért a kúra végeztével anti-ösztrogén szedése ajánlott.

Elfogyott

Testosterone Enanthate

Testo E 250mg/ml – Vedi Pharma

10 500 Ft

A Testo E 250 mg egy erős androgén és anabolikus hatással bíró, injekciózható tesztoszteron készítmény, melyet főként testépítők és atléták alkalmaznak. A Testo E hatása révén igazán jó minőségű, erős, szálkás izomzat alakítható ki általa. Elsősorban minőségi izomtömeg építésre alkalmas, azonban, ha mennyiségileg is hatalmas izomtömeget szeretne, nyugodtan kombinálható kifejezetten tömegnövelő szteroiddal, így látványra és minőségre is kiváló izomzatot tud kialakítani.

Elfogyott

Testosterone Decanoate

Testo Mix – Vedi Pharma

11 000 Ft

A Testo Mix négy különböző tesztoszteron származékot tartalmazó, injekciózható szteroid. A Testo Mix hatása gyorsan és hosszú ideig érezhető, ezért elég heti egyszeri alkalmazása. Az egyik legnépszerűbb szteroid a testépítők körében. Anabolikus és androgén hatással bír, ezért a szedése után anti-ösztrogén adása javasolt. A négy hatóanyag kombinációjának köszönhetően drámai izomnövekedés érhető el vele, erős, szálkás és látványra is hatalmas izomtömeg alakítható általa.

Elfogyott

Testosterone Propionate

Testo P 100mg/ml – Vedi Pharma

9 800 Ft

A Testo P 100 mg egy előnyös választás sportolóknak, testépítőknek, akik erős és szálkás izomzatot szeretnének. Fecskendezhető szteroid, mivel gyorsan kiürül a szervezetből sűrűbb használatot igényel, mint némelyik másik tesztoszteron injekció. Aki tömegre is nagy izomzatot szeretne, kombinálhatja más tömegnövelő készítményekkel a látványosabb kinézetért. A Testo P hatása elsősorban minőségi izomnövelésben nyilvánul meg.

Elfogyott

Trenbolone Acetate

Tren A – Vedi Pharma

13 500 Ft

A Tren A egy nagyon közkedvelt izomnövelő a sportolók körében, drámai eredményéről ismert. Rendkívül erős szteroid, a Tren A hatása többszöröse a tesztoszteron készítményeknek! Igazán erős, és kemény izomzat építésére alkalmas, ráadásul nem kell szedése után attól tartani, hogy a kialakított izomzat veszít keménységéből vagy méretéből, mert nincs vízvisszatartó hatása, így nincs alkalmazása alatt vízfelhalmozódás a kötőszövetekben!