Elfogyott

Testosterone Undecanoate

Andrion – Signature Pharmaceuticals

Ft

Az Andrion egy szájon át szedhető tesztoszteron készítmény. Mérsékelten anabolikus, inkább androgén tulajdonságokkal rendelkezik. A sportolók, testépítők széles köre alkalmazza. Az Andrion hatása inkább minőségi izomzatban nyilvánul meg, nem jellemző rá, hogy hatalmas izomtömeget alakítson ki.

Elfogyott
Ft

A Clomirate egy nagyon jó Clomiphene Citrate hatóanyagú anti-ösztrogén készítmény, tökéletes választás a tesztoszterontermelés elősegítésére. A szteroid kúra végén a férfiak számára hatalmas segítséget jelent, hiszen az anabolikus szteroidok hatására a szervezet tesztoszterontermelése lecsökken, így szükséges annak serkentése.

Elfogyott
Ft

A Femozole egy Letrozole hatóanyagú anti-ösztrogén készítmény, melyet testépítők és sportolók a szteroid kúra után használnak. Az anabolikus szteroidok alkalmazása alatt a tesztoszteron ösztrogénné alakul át, ami nőies jegyekben nyilvánulhat meg.

Elfogyott

Human Chorionic Gonadotropin

Signagil IU – Signature Pharmaceuticals

Ft

A Signagil 2000 IU egy HCG hormon helyreállító készítmény, sportolók és testépítők részére. Az anabolikus szteroidok lecsökkentik a szervezet tesztoszterontermelését, ezért azoknak a sportolóknak, akik ilyen testépítő szereket szednek, miután befejezték szedését javasolt a Signagil 2000 IU használata, hogy helyreálljon a tesztoszterontermelés.

Elfogyott

Human Chorionic Gonadotropin

Signagil IU – Signature Pharmaceuticals

Ft

A Signagil 5000 IU egy HCG hormon helyreállító készítmény, melynek használata az anabolikus szteroidok után szükséges. A sportolóknak, testépítőknek számolniuk kell azzal, hogy az anabolikus szteroidok lecsökkentik a tesztoszterontermelést, ezért a szteroid kúra után szükséges ennek helyreállítása, ennek érdekében javasolt a HCG használata.

25,000 Ft

A HGH Fragment 176-191 a növekedési hormon osztályba tartozó peptid hormon, ami erőteljes zsírégető hatással rendelkezik. A HGH Fragment 176-191 hatása révén elindul a test zsírégető folyamata, segíti az aktív fogyást a saját zsírszövet feldolgozását.

Elfogyott
Ft

A Zitafen egy szájon át alkalmazható Tamoxifen Citrate hatóanyagú anti-ösztrogén készítmény. Sok testépítő a szteroid ciklus részeként alkalmazza, a mellékhatások megelőzésére és a tesztoszterontermelés mielőbbi helyreállítására. Egyes szteroidok a szervezetben ösztrogénné alakulnak át, ezért a szteroid kúra után szükséges az ant-ösztrogén szedése.