Elfogyott

Testosterone Cypionate

Cypionate – Elite Pharm

Ft

A Cypionate 300 egy igazán kedvelt szteroid injekció a sportolók, testépítők körében. Erős androgén és anabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, a Cypionate hatása 2-3 hétig érezhető, ezért elég heti rendszerességgel alkalmazni. Erős, szálkás izomépítésre alkalmas, ami elsősorban minőségi izomzatot jelent. Ha látványra is nagy izomtömeget szeretne, javasolt más tömegnövelő szerrel együtt alkalmazni, a kívánt eredmény eléréséhez.

Boldenone Undecylenate

Elite Pharma – Boldenone

19,800 Ft

A Boldenone 250 egy erős anabolikus és enyhén androgén tulajdonságokkal rendelkező Boldenone hatóanyagú injekciózható szteroid. A testépítők szívesen használják, mert nagyon jó minőségű, erős, szilárd izomzatot lehet kialakítani vele. A Boldenone hatása révén a vörösvértest termelése javul, több oxigént szállít a vér, így jelentősen megnő az állóképesség.

Nandrolone Decanoate

Elite Pharma – Decanoate

19,600 Ft

A Decanoate 250 egy erős anabolikus szteroid, ami injekció formájában adható be. A hatása a szervezetben 2-3 hétig aktív, mivel lassan szívódik fel, ezért a testépítők hosszabb szteroid ciklusokban szokták alkalmazni.

Testosterone Enanthate

Elite Pharma – Enanthate

16,000 Ft

Az Enanthate 250 mg egy lassú lebontású, injekciózható tesztoszteron alapú szteroid, ami elsősorban mennyiségi izomzatépítésre alkalmas, atléták, testépítők számára. Az Enanthate hatása miatt kifejezetten erős izomtömeg építő szer. Aki nagyobb izomtömegre vágyik, nyugodtan kombinálhatja más izomtömeg növelő szerrel. Erős anabolikus és androgén hatással bír, így ajánlott a szedésének végeztével anti-ösztrogén használata!

Testosterone Decanoate

Elite Pharma – Sustanon

19,000 Ft

A Sustanon 300 mg négy különböző tesztoszteron vegyület olajos keveréke. A hatása már az első injekció után érezhető, és hosszan, 3-4 hétig tart a hatóideje. Lenyűgöző izomtömeg építésre képes, emellett fontos szerepet játszik a fehérje szintézisben. A használata főként sportolók és testépítők számára ajánlott, erős androgén és anabolikus hatással rendelkezik.

15,700 Ft

A Propionate 150 mg egy anabolikus és androgén hatással bíró tesztoszteron propionate alapú készítmény, ami erős és szálkás izomzatépítésre kitűnően alkalmas. Főként testépítők és sportolók használják, elsősorban minőségi izomzatépítésre. A Propionate hatása a szervezetből gyorsan kiürül, ezért nagyon kedvelt a testépítők körében, hiszen egy verseny előtt nem kell már több héttel előbb abbahagyni szedését, nem úgy, mint a többi tesztoszteron szernél.

Elfogyott
Ft

Ezen injekció egy anabolikus szteroid, mely kifejezetten szálkás izomzat kiépítésére alkalmas. Mennyiségi izomtömeg növelés esetén nem hatásos, viszont nagyon jól lehet olyan szteroidokkal kombinálni, ami mennyiségi izomnövelésre vannak. A Stanozolol hatása, hogy vízvisszatartás nélkül, a fehérje szintézist növelve építhető ki vele igazán szálkás izomzat.