Boldenone Undecylenate

Genesis – Bolde

17,700 Ft

A Bolde 250 Injection egy erős anabolikus és mérsékelten androgén hatással bíró injekciózható boldenone hatóanyagú szteroid. A Boldenone használata alatt egyenletesen szilárd minőségi izomzat alakul ki. Nem kifejezetten a tömegnövekedést kell várni tőle, inkább a tökéletes minőséget!

Testosterone Decanoate

Genesis – Mix Compound

17,600 Ft

A Testosterone Compound négy különböző tesztoszteron származékot tartalmazó, népszerű szteroid a testépítők körében! A négy hatóanyagnak köszönhetően a Testosterone Compound hatása nagyon drámai, hatalmas, jó minőségű, szálkás izomtömeget lehet építeni vele. Androgén és anabolikus tulajdonságokkal bír. Sok sportoló használja versenyre való felkészülés időszakában is, viszont a verseny előtt néhány héttel ajánlott szedésének abbahagyása, mert vízfelhalmozódást okoz a kötőszövetekben!

Nandrolone Decanoate

Genesis – Nandrolone Decaonate

18,300 Ft

A Genesis Nandrolone Decanoate 250 mg egy anabolikus szteroid, melyet a testépítők nagy előszeretettel használnak. Hatóanyaga kis mennyiségben megtalálható az emberi szervezetben, de a sportolók és testépítők számára ez a mennyiség az edzések alkalmával kevésnek bizonyult, ezért használják ezt a készítményt.

Elfogyott

Webshopunkban Oxymetholone eladó, mely egy népszerű tablettás szteroid. Az egyik legnépszerűbb szteroid, mely a sportolók körében is közkedvelt vastagítás időszakában. A megfelelő használat rendkívül fontos, ugyanis erős vízvisszatartó hatása van. A kúrát mindenképpen érdemes levezetni, melyről részletesebben a használat blokkban olvashat.

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 3700
20 szem 7200
30 szem 10100
40 szem 12400
50 szem 14100
100 szem 21200

16,900 Ft

A Stanozolol az egyik legismertebb és legkedveltebb anabolikus szteroid a testépítők körében. Miért ilyen népszerű a testépítők körében? Azért, mert a hatóanyag nem alakul át ösztrogénné, így nincs szükség anti-ösztrogén szedésére, illetve nincs vízvisszatartás, így a kötőszövetekben nem rakodik le sem víz, sem zsír, ezáltal sokkal jobban lehet szálkásítani az izomzatot.

Elfogyott

A Stanozolol Tablets egy szájon át szedhető anabolikus szteroid, a férfi tesztoszteron hormon egyik származéka, egy megbízható izomépítő szer. Testépítők, sportolók számára kiváló, ha minőségi izomzatot szeretnének elérni, vagyis szálkásítani szeretnék a már meglévő izomzatot. Közepesen erős szteroid, így a mellékhatások is jelentősen gyengébbek, mint a többi erős szteroid esetén.

Genesis Stanazol Darabár(Ft) Eladási ár(Ft)
10 szem 250 2500
20 szem 240 4800
30 szem 220 6600
40 szem 200 8000
50 szem 180 9000
100 szem 145 14500

Testosterone Propionate

Genesis – Test Prop

15,500 Ft

A Test-Prop 100 egy szálkásító és versenyfelkészítő testosterone propionate alapú szteroid, elsősorban testépítők és sportolók részére. A többi tesztoszteron készítménnyel szemben a Test-Prop hatása sokkal gyorsabban, előbb szívódik fel, ezért gyakrabban, naponta – két naponta kell alkalmazni a kívánt hatás eléréséhez. Egy erős tömegnövelő, ami gyors erő és méretbeli növekedést eredményez.

Testosterone Cypionate

Genesis – Testosterone Cypionate

15,300 Ft

A Testosterone Cypionate Injection egy erős anabolikus és androgén szteroid, mit főként testépítők használnak. Erős és nagyobb mennyiségű izomtömeget lehet építeni vele. Ha még nagyobb izomtömeget szeretne, kombinálni lehet más izomtömeg növelő készítményekkel, önmagában is hatásos, erős izomtömeget lehet kiépíteni, de ha látványra is hatalmas izomzatot szeretne, akkor érdemes más szteroiddal együtt használni.

Testosterone Enanthate

Genesis – Testosterone Enanthate

17,100 Ft

A Genesis Testosterone Enanthate Injection egy olajos alapú, injekciós szteroid testépítők, sportolók részére. A tesztoszteron lassú felszabadítása miatt az alkalmazása után pár nappal elkezd a tesztoszteron szint emelkedni a szervezetben, és nagyjából 1-2 hétig folyamatosan emelkedik. 3 hétbe telik mire teljesen lecsökken a szervezetben a Testosterone Enanthate hatása, ezért legalább ennyi idővel a verseny előtt abba kell hagyni a szedését, mivel vízvisszatartó hatása van és nem szerencsés a versenyen a felhalmozódott víz – és zsírmennyiség.

Trenbolone Acetate

Genesis – Trenbol

19,300 Ft

A Trenbol 100 az egyik legerősebb és leginkább kedvelt izomnövelő szteroid a testépítők körében! Erőssége ötszöröse a tesztoszteronnak! A Trenbolone hatása miatt kizárólag tapasztalt sportolóknak ajánlott, ugyanis drámai az erő és az izomnövekedés, amit okoz. Kúraszerűen javasolt alkalmazása, azonban, ha befejezte a kúrát, nem kell attól tartania, hogy a más kigyúrt izom veszít nagyságából vagy keménységéből, mivel a Trenbolone használata alatt nincs vízvisszatartás a kötőszövetekben!

Trenbolone Enanthate

Genesis – Trenbolone Enanthate

20,900 Ft

A Trenbolone Enanthate 200 mg egy hosszú hatású, az egyik legerősebb szteroid, sportolók, testépítők számára. A Trenbolone Enanthate hatása ötszöröse a tesztoszteronnak, ezért nagyon közkedvelt szer. Elsősorban tapasztalt testépítők számára ajánlott, akik már tudják, hogyan reagál a szervezetük a szteroidra, mert elég erős szerről van szó! Kezdők számára gyengébb készítménnyel ajánlott kezdeni. Erősen anabolikus. A Trenbolone Enanthate használata révén igazán kemény, izmos megjelenést biztosít, mindezt kiváló minőségű izomtömeg építéssel.

Elfogyott
Ft

A Testolic - Testosterone Propionat 100 mg egy rendkívül hatásos szálkásító és versenyfelkészítő szteroid. Olajbázisú, tesztoszteron származék. A hatása lényegesen rövidebb, mint a többi tesztoszteron készítménynek, általában ez 1-2 nap szokott lenni. Erős androgén hatással bír, ezért alkalmas erő-és tömegépítésre egyaránt.