Boldenone Undecylenate

Boldenone Undecylenate – Kenwoo

14 000 Ft

A Boldenone Undecylenate egy erős anabolikus és androgén hatású Boldenone hatóanyagú injekciózható szteroid testépítők számára. Az Boldenone Undecylenate használata által kiváló minőségű, igazán erős, tartós izomzat építhető. Főként minőségi izomtömeg építésére használják, de ha látványosan nagy izomzatot szeretne, nyugodtan kombinálhatja más tömegnövelővel. Vízvisszatartás nem jellemző rá, ezért is lehet olyan erős, minőségi izomzatot építeni.

Drostanolone Propionate

Drostanolone Propionate – Kenwoo

13 200 Ft

A Drostanolone Propionate az egyik leghatékonyabb androgén–anabolikus hatású Drostanolone hatóanyagú testépítő szteroid. A sportolók, testépítők nagyon kedvelik, mert a Drostanolone Propionate hatása drámai izomkeménységet és szilárdságot okoz, jelentősen növeli az izmok erejét! Sokan verseny előtt alkalmazzák, mert egy hatalmas „löketet” képes adni! A Drostanolone Propionate használata nők számára kevésbé ajánlott, mert túlzott férfiasodást képes okozni!

Methenolone Acetate

Kenwoo – Methenolone Acetate

16 500 Ft

A Kenwoo által gyártott Methenolone Acetate egy kevésbé anabolikus Methenolone Acetate hatóanyagú szteroid, mellyel lassan, de nagyon jó minőségű izomnövekedés érhető el. A Methenolone Acetate hatása, hogy egyenletesen alakítható ki vele szálkás, erős izomtömeg. Ne várjon tőle hatalmas izomzatot, hiszen nem mennyiségi izomnövelő. Szálkásítási időszakban a testépítők szívesen használják, jelentősen javítja az állóképességet, kedvező hatással van a fehérjeszintézisre és a vörösvértestek számának növekedésével több oxigénhez juttatja az izomzatot.

2 000 Ft17 400 Ft

Webshopunkban a Kenwoo által gyártótt Oxandrolone eladó, mely egy gyenge anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró szájon át szedhető Oxandrolone hatóanyagú szteroid. A sportolók, testépítők biztonságos készítménynek tartják, nők számára is alkalmazható. Az Oxandrolone hatása kemény, sovány izomtömegben nyilvánul meg, erőnövekedést, és zsírégetést okoz. Verseny előtti felkészülési időben előszeretettel használják a testépítők. Nem aromatizálódik, és nincs hatással a tesztoszterontermelésre sem. Az Oxandrolone használata népszerű a súlyemelők körében is, jelentős erőnövelő képessége miatt.

Kenwoo Oxandrolone Darabár Eláadási ár:
10 szem 200 2000
20 szem 200 4000
30 szem 190 5760
40 szem 180 7200
50 szem 178 8900
100 szem 174 17400

2 500 Ft16 800 Ft

A Stanabol 50 egy széles körben hozzáférhető szteroid, melyet testépítőknek fejlesztettek ki szálkás izomtömeg növelés céljából. A szálkás izomtömeg minőségit jelent, hiszen a hatása révén a fehérje szintézist növeli, nincs a kötőszövetekben sem víz, sem pedig zsír felhalmozódás, mert nincs vízvisszatartó hatása, ezért sokkal szálkásabb, tisztább izomépítésre alkalmas.

Kenwoo Oxymethalone Darabár Eladási ár
10 szem 250 2500
20 szem 240 4800
30 szem 235 7050
40 szem 220 8800
50 szem 205 10250
100 szem 168 16800

10 500 Ft

A Stanozolol az egyik legismertebb és a testépítők körében a legkedveltebb anabolikus szteroid. A Stanozolol hatása erősen anabolikus, azonban a többi anabolikus szteroidhoz képest jóval kevesebb mellékhatása van. Kedvelt, mivel nagyon kiváló minőségű, szálkás, erős izomzat építhető vele, vízvisszatartás nélkül. A kötőszövetekben sem víz- sem pedig zsírfelhalmozódást nem okoz, ezért sokkal jobb minőségű, szálkás izomépítést lehet elérni. A testépítők szívesen alkalmazzák a szálkásítás időszakában.

13 000 Ft

A Stanozolol egy szintetikus anabolikus izomépítő szteroid, amivel főként minőségi izomtömeg növekedést lehet elérni. A hatása, hogy a minőségi izomtömeg növekedése esetén a kötőszövetekben nem rakodik le sem a víz, sem a zsír, így sokkal szálkásabb izom érhető el általa. Főként testépítők és atléták számára nyújt nagy segítséget a szálkásítás időszakában.

Testosterone Cypionate

Testosterone Cypionate – Kenwoo

10 500 Ft

A Testosterone Cypionate a testépítők által szívesen használt Tesztoszteron hatóanyagú szteroid. A Testosterone Cypionate hatása, hogy a szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így elegendő heti egyszeri alkalmazása. Erős anabolikus és androgén tulajdonságai vannak, jó minőségű, szálkás, erős izomzatépítésre kiváló készítmény! A szervezetben folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ezért csak ritkán kell alkalmazni.

Testosterone Enanthate

Testosterone Enanthate – Kenwoo

10 300 Ft

A Testosterone Enanthate egy erős anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró, injekciózható Testosterone Enanthate hatóanyagú szteroid testépítők számára. Minőségi izomzatépítésre kiváló, erős izomzatot lehet vele építeni! A Testosterone Enanthate hatása már pár nappal az alkalmazását követően érezhetővé válik, elkezdi a tesztoszteron szintet emelni a szervezetben, és nagyjából 2 hétig fokozatosan emeli.

Testosterone Propionate

Testosterone Propionate – Kenwoo

11 400 Ft

A Testosterone Propionate egy gyorsan ható Tesztoszteron alapú tömegnövelő szteroid. A testépítők körében nagyon kedvelt, mert nem csak méretben, hanem minőségben is kiváló izomzat építhető a Testosterone Propionate használata által. A szervezetben gyorsan felszívódik és sokkal gyorsabban is ürül ki, mint a többi tesztoszteron származék. A Testosterone Propionate hatása erős, szálkás izomzatban és tömegnövelésben egyszerre tapasztalható.

Trenbolone Acetate

Trenbolone Acetate – Kenwoo

14 500 Ft

A Trenbolone Acetate egy hosszú hatással rendelkező, Trenbolone injekciós alapú drámai izomnövelő készítmény. Az egyik legjobb anabolikus szteroidnak tartják. A Trenbolone Acetate használata elősegíti a fehérjeszintézist, ezáltal a tökéletes izomépítést. Nem csak tömegnövekedésben használatos, a zsírlerakódásokat is csökkenti.