Methenolone Acetate

Kenwoo – Methenolone Acetate

16,500 Ft

A Kenwoo által gyártott Methenolone Acetate egy kevésbé anabolikus Methenolone Acetate hatóanyagú szteroid, mellyel lassan, de nagyon jó minőségű izomnövekedés érhető el. A Methenolone Acetate hatása, hogy egyenletesen alakítható ki vele szálkás, erős izomtömeg. Ne várjon tőle hatalmas izomzatot, hiszen nem mennyiségi izomnövelő. Szálkásítási időszakban a testépítők szívesen használják, jelentősen javítja az állóképességet, kedvező hatással van a fehérjeszintézisre és a vörösvértestek számának növekedésével több oxigénhez juttatja az izomzatot.

Boldenone Undecylenate

Kenwoo – Boldenone undecylenate

17,200 Ft

A Boldenone Undecylenate egy erős anabolikus és androgén hatású Boldenone hatóanyagú injekciózható szteroid testépítők számára. Az Boldenone Undecylenate használata által kiváló minőségű, igazán erős, tartós izomzat építhető. Főként minőségi izomtömeg építésére használják, de ha látványosan nagy izomzatot szeretne, nyugodtan kombinálhatja más tömegnövelővel. Vízvisszatartás nem jellemző rá, ezért is lehet olyan erős, minőségi izomzatot építeni.

Drostanolone Propionate

Kenwoo – Drostanolone Propionate

16,500 Ft

A Drostanolone Propionate az egyik leghatékonyabb androgén–anabolikus hatású Drostanolone hatóanyagú testépítő szteroid. A sportolók, testépítők nagyon kedvelik, mert a Drostanolone Propionate hatása drámai izomkeménységet és szilárdságot okoz, jelentősen növeli az izmok erejét! Sokan verseny előtt alkalmazzák, mert egy hatalmas „löketet” képes adni! A Drostanolone Propionate használata nők számára kevésbé ajánlott, mert túlzott férfiasodást képes okozni!

Elfogyott

Webshopunkban a Kenwoo által gyártótt Oxandrolone eladó, mely egy gyenge anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró szájon át szedhető Oxandrolone hatóanyagú szteroid. A sportolók, testépítők biztonságos készítménynek tartják, nők számára is alkalmazható. Az Oxandrolone hatása kemény, sovány izomtömegben nyilvánul meg, erőnövekedést, és zsírégetést okoz. Verseny előtti felkészülési időben előszeretettel használják a testépítők. Nem aromatizálódik, és nincs hatással a tesztoszterontermelésre sem. Az Oxandrolone használata népszerű a súlyemelők körében is, jelentős erőnövelő képessége miatt.

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 3000
20 szem 6200
30 szem 8300
40 szem 11000
50 szem 12500
100 szem 22700

Elfogyott

A Stanabol 50 egy széles körben hozzáférhető szteroid, melyet testépítőknek fejlesztettek ki szálkás izomtömeg növelés céljából. A szálkás izomtömeg minőségit jelent, hiszen a hatása révén a fehérje szintézist növeli, nincs a kötőszövetekben sem víz, sem pedig zsír felhalmozódás, mert nincs vízvisszatartó hatása, ezért sokkal szálkásabb, tisztább izomépítésre alkalmas.

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5500
30 szem 7600
40szem 9400
50szem 10600
100 szem 19300

16,500 Ft

A Stanozolol az egyik legismertebb és a testépítők körében a legkedveltebb anabolikus szteroid. A Stanozolol hatása erősen anabolikus, azonban a többi anabolikus szteroidhoz képest jóval kevesebb mellékhatása van. Kedvelt, mivel nagyon kiváló minőségű, szálkás, erős izomzat építhető vele, vízvisszatartás nélkül. A kötőszövetekben sem víz- sem pedig zsírfelhalmozódást nem okoz, ezért sokkal jobb minőségű, szálkás izomépítést lehet elérni. A testépítők szívesen alkalmazzák a szálkásítás időszakában.

Elfogyott

A Stanozolol egy szintetikus anabolikus izomépítő szteroid, amivel főként minőségi izomtömeg növekedést lehet elérni. A hatása, hogy a minőségi izomtömeg növekedése esetén a kötőszövetekben nem rakodik le sem a víz, sem a zsír, így sokkal szálkásabb izom érhető el általa. Főként testépítők és atléták számára nyújt nagy segítséget a szálkásítás időszakában.

Testosterone Cypionate

Kenwoo – Testosterone Cypionate

14,600 Ft

A Testosterone Cypionate a testépítők által szívesen használt Tesztoszteron hatóanyagú szteroid. A Testosterone Cypionate hatása, hogy a szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így elegendő heti egyszeri alkalmazása. Erős anabolikus és androgén tulajdonságai vannak, jó minőségű, szálkás, erős izomzatépítésre kiváló készítmény! A szervezetben folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ezért csak ritkán kell alkalmazni.

Testosterone Enanthate

Kenwoo – Testosterone Enanthate

17,600 Ft

A Testosterone Enanthate egy erős anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró, injekciózható Testosterone Enanthate hatóanyagú szteroid testépítők számára. Minőségi izomzatépítésre kiváló, erős izomzatot lehet vele építeni! A Testosterone Enanthate hatása már pár nappal az alkalmazását követően érezhetővé válik, elkezdi a tesztoszteron szintet emelni a szervezetben, és nagyjából 2 hétig fokozatosan emeli.

Testosterone Propionate

Kenwoo – Testosterone Propionate

15,300 Ft

A Testosterone Propionate egy gyorsan ható Tesztoszteron alapú tömegnövelő szteroid. A testépítők körében nagyon kedvelt, mert nem csak méretben, hanem minőségben is kiváló izomzat építhető a Testosterone Propionate használata által. A szervezetben gyorsan felszívódik és sokkal gyorsabban is ürül ki, mint a többi tesztoszteron származék. A Testosterone Propionate hatása erős, szálkás izomzatban és tömegnövelésben egyszerre tapasztalható.

Trenbolone Acetate

Kenwoo – Trenbolone Acetate

18,700 Ft

A Trenbolone Acetate egy hosszú hatással rendelkező, Trenbolone injekciós alapú drámai izomnövelő készítmény. Az egyik legjobb anabolikus szteroidnak tartják. A Trenbolone Acetate használata elősegíti a fehérjeszintézist, ezáltal a tökéletes izomépítést. Nem csak tömegnövekedésben használatos, a zsírlerakódásokat is csökkenti.