Boldenone Undecylenate

Matrix – Boldenone undecylnate

18,400 Ft

A Boldenone Undecylenate egy erős anabolikus és enyhén androgén tulajdonságokkal bíró testépítők által szívesen használt Boldenone Undecylenate hatóanyagú szteroid. Kiváló minőségű, erős, szilárd izomzat alakítható általa. A Boldenone Undecylenate használata által rendkívül tartós eredmény érhető el, abbahagyása után nem kell attól tartani, hogy a kiépített izomzat veszítene méretéből vagy keménységéből! Kifejezetten ajánlott kezdő sportolóknak, testépítőknek is, mivel viszonylag kevés, és mérsékelt fokú mellékhatása van csak, és a szervezet jól tolerálja, így általa hozzálehet a szervezetet szoktatni a szteroidokhoz.

Nandrolone Decanoate

Matrix – Nandrolone Decaonate

16,800 Ft

A Nandrolone Decanoate 250 mg egy anabolikus szteroid testépítők és sportolók részére. A hatása két hét alatt már igazán jól látható, hosszabb szteroid ciklusokban használják, mivel az izomrostokban lassan bomlik le. Elsősorban minőségi izomzat építhető vele, de ha mennyiségileg is nagy izomtömeget szeretne elérni, jól lehet más szteroidokkal kombinálni.

Testosterone Cypionate

Matrix – Testosterone Cypionate

13,600 Ft

A Testosterone Cypionate 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró szteroid injekció. Előszeretettel használják testépítők, sportolók. A Testosterone Cypionate hatása miatt ritkán kell alkalmazni, heti egyszeri szúrás elegendő, hiszen 2 hétig tart, mire lecsökken koncentrációja a vérben. Önmagában alkalmazva is erős, szálkás izomzatépítésre alkalmas, de ha nagyobb izomtömeget szeretne érdemes más tömegnövelő szerrel együttesen alkalmazni.

Testosterone Enanthate

Matrix – Testosterone Enanthate

16,500 Ft

A Testosterone Enanthate 250 mg egy lassú lebontású, injekciós szteroid atléták, testépítők számára. A Testosterone Enanthate hatása, hogy igen nagy, jó minőségű izomtömeg építésére alkalmas. Vízvisszatartó hatása van, ezért verseny előtt pár héttel ajánlatos szedésének abbahagyása, hogy ki tudjon ürülni a szervezetből. Erős anabolikus és androgén hatása van, ezért a kúra befejeztével anti-ösztrogén szedése javasolt!

Testosterone Propionate

Matrix – Testosterone Propionate

16,200 Ft

A Testosterone Propionate 100 mg egy kedvelt szteroid sportolók, testépítők körében. Tömegnövelő hatása igen erős, ezért erős és méretben is nagy izomtömeget lehet kiépíteni vele. A Testosterone Propionate hatása sokkal gyorsabban szívódik fel, mint a többi tesztoszteron készítmény, ezért a sportoló hölgyek szívesen alkalmazzák, gyorsabban ürül ki a szervezetből, ha esetlegesen a férfiasodás jeleit tapasztalnák. Mivel gyorsan felszívódik, sűrűbben kell alkalmazni, mint a többi tesztoszteron származékot.

Trenbolone Acetate

Matrix – Trenbolone Acetate

17,700 Ft

A Trenbolone Acetate 100 mg egy drámaian erős izomnövelő készítmény, a hatása nagyjából ötször erősebb, mint a tesztoszteron származékoké! A sportolók széles köre szívesen alkalmazza, viszont kezdő sportolóként nem ajánlott a termékkel kezdeni, mert rendkívül erős szteroid. Rövid időn belül érezhető hatása, rendkívül erős, kemény izomzat építhető vele. Ez elsősorban sovány izomzatot jelent, mivel a vízvisszatartó képessége nem jelentős, így nincs vízvisszatartás a kötőszövetekben.

Elfogyott
Ft

A Drostanolone Propionate 100 mg egy nagyon kedvelt testépítő szteroid a sportolók körében. A Drostanolone Propionate 100 mg hatása igazán drámai, az izmok keménységét, szilárdságát és erejét brutálisan növeli. A testépítők, sportolók körében nagyon népszerű, főként verseny előtt tudnak egy hatalmas „löketet” adni, elsősorban tehát minőségi izomnövelés érhető el vele.