Elfogyott

Boldenone Undecylenate

Boldenone Undecylenate – Matrix

14 200 Ft

A Boldenone Undecylenate egy erős anabolikus és enyhén androgén tulajdonságokkal bíró testépítők által szívesen használt Boldenone Undecylenate hatóanyagú szteroid. Kiváló minőségű, erős, szilárd izomzat alakítható általa. A Boldenone Undecylenate használata által rendkívül tartós eredmény érhető el, abbahagyása után nem kell attól tartani, hogy a kiépített izomzat veszítene méretéből vagy keménységéből! Kifejezetten ajánlott kezdő sportolóknak, testépítőknek is, mivel viszonylag kevés, és mérsékelt fokú mellékhatása van csak, és a szervezet jól tolerálja, így általa hozzálehet a szervezetet szoktatni a szteroidokhoz.

Elfogyott
12 500 Ft

A Nandrolone Decanoate 250 mg egy anabolikus szteroid testépítők és sportolók részére. A hatása két hét alatt már igazán jól látható, hosszabb szteroid ciklusokban használják, mivel az izomrostokban lassan bomlik le. Elsősorban minőségi izomzat építhető vele, de ha mennyiségileg is nagy izomtömeget szeretne elérni, jól lehet más szteroidokkal kombinálni.

Elfogyott
11 500 Ft

A Testosterone Cypionate 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró szteroid injekció. Előszeretettel használják testépítők, sportolók. A Testosterone Cypionate hatása miatt ritkán kell alkalmazni, heti egyszeri szúrás elegendő, hiszen 2 hétig tart, mire lecsökken koncentrációja a vérben. Önmagában alkalmazva is erős, szálkás izomzatépítésre alkalmas, de ha nagyobb izomtömeget szeretne érdemes más tömegnövelő szerrel együttesen alkalmazni.

Elfogyott
10 300 Ft

A Testosterone Enanthate 250 mg egy lassú lebontású, injekciós szteroid atléták, testépítők számára. A Testosterone Enanthate hatása, hogy igen nagy, jó minőségű izomtömeg építésére alkalmas. Vízvisszatartó hatása van, ezért verseny előtt pár héttel ajánlatos szedésének abbahagyása, hogy ki tudjon ürülni a szervezetből. Erős anabolikus és androgén hatása van, ezért a kúra befejeztével anti-ösztrogén szedése javasolt!

Elfogyott
9 800 Ft

A Testosterone Propionate 100 mg egy kedvelt szteroid sportolók, testépítők körében. Tömegnövelő hatása igen erős, ezért erős és méretben is nagy izomtömeget lehet kiépíteni vele. A Testosterone Propionate hatása sokkal gyorsabban szívódik fel, mint a többi tesztoszteron készítmény, ezért a sportoló hölgyek szívesen alkalmazzák, gyorsabban ürül ki a szervezetből, ha esetlegesen a férfiasodás jeleit tapasztalnák. Mivel gyorsan felszívódik, sűrűbben kell alkalmazni, mint a többi tesztoszteron származékot.

Elfogyott
14 500 Ft

A Trenbolone Acetate 100 mg egy drámaian erős izomnövelő készítmény, a hatása nagyjából ötször erősebb, mint a tesztoszteron származékoké! A sportolók széles köre szívesen alkalmazza, viszont kezdő sportolóként nem ajánlott a termékkel kezdeni, mert rendkívül erős szteroid. Rövid időn belül érezhető hatása, rendkívül erős, kemény izomzat építhető vele. Ez elsősorban sovány izomzatot jelent, mivel a vízvisszatartó képessége nem jelentős, így nincs vízvisszatartás a kötőszövetekben.