Elfogyott
20 000 Ft

A Gaiatren egy Trenbolone Acetate alapú igazán drámai izomnövelő sportolók részére. A Gaiatren hatása rendkívül rövid időn belül érezhető, nagyon erős szteroid készítmény, ötször erősebb, mint a tesztoszteron. Alkalmazásával nagyon erős, kemény izomzat érhető el. Vízvisszatartó képessége elenyésző, ezért elsősorban sovány, szálkás izomzatépítéskor ajánlott használata.

2 400 Ft13 800 Ft

A ParabolaX 25 mg egy rendkívül erős tömegnövelő szteroid, melyet versenyre készülő testépítők szívesen használnak. Erősen androgén és anabolikus, sokkal erősebb a ParabolaX 25 mg hatása, mint a tesztoszteroné. Vízvisszatartó hatása nem jellemző, ezért nem kell attól tartani, hogy a kötőszövetekben felhalmozódik a víz, így sokkal soványabb, minőségi izomzat építhető vele. Hatóanyaga nem aromatizálódik, így nem alakul át ösztrogénné, ezért alkalmazása után nincs szükség anti-ösztrogén adására.

Parabolax: Darabár(Ft) Eladási ár(Ft)
10 szem 240 2400
20 szem 230 4600
30 szem 220 6600
40 szem 200 8000
50 szem 195 9750
100 szem 138 13800

Elfogyott

Trenbolone Acetate

Tren A – Vedi Pharma

13 500 Ft

A Tren A egy nagyon közkedvelt izomnövelő a sportolók körében, drámai eredményéről ismert. Rendkívül erős szteroid, a Tren A hatása többszöröse a tesztoszteron készítményeknek! Igazán erős, és kemény izomzat építésére alkalmas, ráadásul nem kell szedése után attól tartani, hogy a kialakított izomzat veszít keménységéből vagy méretéből, mert nincs vízvisszatartó hatása, így nincs alkalmazása alatt vízfelhalmozódás a kötőszövetekben!

Elfogyott

Trenbolone Acetate

Tren Mix – Vedi Pharma

15 800 Ft

A Tren Mix egy erős androgén és anabolikus hatású tömeg és teljesítménynövelő szer. A sportolók szívesen használják, mert igazán sovány izomtömeg építhető vele. A Trenbolone hatása gyorsan érezhetővé válik, jelentős erő és izomméret növekedést okozva. Elsősorban minőségi izomnövelőként tartják számon. Ha méretben is hatalmas izomzatra vágyik, jól lehet más tömegnövelő szteroiddal kombináltan használni.

Elfogyott

Trenbolone Acetate

Trenacet – Omega Meds

13 500 Ft

A Trenacet egy nagyon erős Trenbolone Acetate hatóanyagú anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró szteroid testépítők és sportolók számára. A Trenacet hatása ötször erősebb, mint a tesztoszteroné. Tapasztalt testépítők számára javasolt csak a Trenacet szedése, mivel nagyon erős szteroid, ezért kezdők számára gyengébbel javasolt kezdeni. A Trenbolone használata a kemény, sovány izomzat mellett javítja az állóképességet, sokkal rugalmasabbá teszi az izmokat, jelentősen hozzájárul a zsírégetéshez.

Elfogyott
18 000 Ft

A Trenaplix 100 egy nagyon erős Trenbolone hatóanyagú szteroid, mely kezdő testépítőknek és sportolóknak nem ajánlott, csak tapasztaltabbaknak számára. A Trenaplix használata azok számára ajánlott, akik gyorsan és dinamikusan szeretnének izomtömeget kialakítani. Nagyon kemény, szálkás minőségi izomzat érhető el vele. A Trenaplix hatása nagyon gyorsan érezhetővé válik, és nagyon hatékonyan működik, nem tart vissza vizet a kötőszövetekben, ennek következtében sokkal könnyebb a minőségi izomtömeg kiépítése.

Elfogyott

Trenbolone Acetate

Trenbol 100 – Genesis

15 500 Ft

A Trenbol 100 az egyik legerősebb és leginkább kedvelt izomnövelő szteroid a testépítők körében! Erőssége ötszöröse a tesztoszteronnak! A Trenbolone hatása miatt kizárólag tapasztalt sportolóknak ajánlott, ugyanis drámai az erő és az izomnövekedés, amit okoz. Kúraszerűen javasolt alkalmazása, azonban, ha befejezte a kúrát, nem kell attól tartania, hogy a más kigyúrt izom veszít nagyságából vagy keménységéből, mivel a Trenbolone használata alatt nincs vízvisszatartás a kötőszövetekben!

Elfogyott
14 500 Ft

A Trenbolone Acetate 100 mg egy drámaian erős izomnövelő készítmény, a hatása nagyjából ötször erősebb, mint a tesztoszteron származékoké! A sportolók széles köre szívesen alkalmazza, viszont kezdő sportolóként nem ajánlott a termékkel kezdeni, mert rendkívül erős szteroid. Rövid időn belül érezhető hatása, rendkívül erős, kemény izomzat építhető vele. Ez elsősorban sovány izomzatot jelent, mivel a vízvisszatartó képessége nem jelentős, így nincs vízvisszatartás a kötőszövetekben.

Trenbolone Acetate

Tri-Trenotex – Biosira

12 400 Ft

A Tri-Trenotex egy kedvelt erő és tömegnövelő készítmény a sportolók körében. Minőségi izomtömeg kialakítására használják elsősorban, sovány, és erős izomzat alakítható ki a Tri-Trenotex használata által. Androgén és anabolikus hatása elég erős, ezért nők és fiatalok számára használata ellenjavallt! Tri-Trenotex vásárlás esetén Ön egy olyan szteroidot kap, mely nem aromatizál, ezért, ha befejezte szedését nem lesz szükség anti-ösztrogén szedésére, mert nem alakítja át a szervezet ösztrogénné!