Drostanolone Propionate

Drosta P – Vedi Pharma

13 000 Ft

A Drosta P az egyik legkedveltebb és leggyakrabban használt testépítő szteroid. A sportolók főként versenyre való felkészülés időszakában szokták használni, mivel brutálisan megnöveli a Drostanolone hatása az izmok keménységét, erejét. Elsősorban tehát minőségi izomépítésre használható, de aki kinézetre is hatalmas izomtömeget szeretne, kombinálhatja kifejezetten tömegnövelő szteroiddal is.

Drostanolone Propionate

Drosta-E – Vedi Pharma

14 400 Ft

A Drosta-E egy tökéletes választás, ha igazán minőségi, erős, kemény izomzatot szeretne! Erősen anabolikus és androgén tulajdonságai vannak, hatóanyaga Drostanolone Propionate, ezért nők számára használata csak kellő óvatossággal és kis mennyiségben ajánlott! A Drosta-E hatása igazán drámai, rendkívüli módon javítható használatával az izmok ereje, keménysége!

Drostanolone Propionate

Drostanolone Propionate – Kenwoo

13 200 Ft

A Drostanolone Propionate az egyik leghatékonyabb androgén–anabolikus hatású Drostanolone hatóanyagú testépítő szteroid. A sportolók, testépítők nagyon kedvelik, mert a Drostanolone Propionate hatása drámai izomkeménységet és szilárdságot okoz, jelentősen növeli az izmok erejét! Sokan verseny előtt alkalmazzák, mert egy hatalmas „löketet” képes adni! A Drostanolone Propionate használata nők számára kevésbé ajánlott, mert túlzott férfiasodást képes okozni!

Drostanolone Propionate

Mastebol – Omega Meds

13 500 Ft

A Mastebol egy népszerű Drostanolone Propionate hatóanyagú szteroid a testépítők körében, mivel tökéletes minőségi izomépítést várhat tőle. A Mastebol hatása erősen androgén és anabolikus, a versenyre készülő sportolók, testépítők a verseny időpontja előtt 4 héttel szokták elkezdeni szedni. A szervezetben gyorsan lebomlik, ezért sűrűbb alkalmazása javasolt. A Drostanolone Propionate használata által rendkívüli módon javítható az izmok ereje és keménysége, egy utolsó „rúgást” ad az izmoknak a verseny előtt!

Drostanolone Propionate

Masten 100 – BM Pharma

15 400 Ft

A Masten 100 egy erős androgén és anabolikus hatással bíró, népszerű szteroid a testépítők körében. Az egyik legfontosabb szteroid, amit a versenyre való felkészítés alatt használni szoktak a sportolók. A Masten 100 használata révén drámai módon javul az izmok keménysége és ereje. A versenyző sportolók általában 4 héttel a verseny előtt szokták elkezdeni alkalmazni, hogy egy utolsó „rúgást” adjanak az izmoknak.