Elfogyott
18 000 Ft

A Gaiatrenan egy tökéletes megoldás, ha igazán jó minőségű, sovány izomtömegre vágyik! Erősen anabolikus és androgén hatású. A Trenbolone Enanthate lassan szívódik fel, ezért elegendő heti egyszeri alkalmazása. A Gaiatrenan hatása révén a kialakított izomtömeg szálkás, minőségi izomzat. Ha nagyobb mennyiségű izomtömeget szeretne, javasolt más tömegnövelővel kombináltan, így nem csak jó minőségű, hanem megjelenésre is nagy izomzattal büszkélkedhet!

Elfogyott

Trenbolone Enanthate

Tren E – Vedi Pharma

13 000 Ft

A Tren E az egyik legerősebb szteroid, amit a testépítők használni szoktak. A Tren E használata alatt drámai erő és minőségi izomtömeg növekedéssel lehet számolni. Nagyon hatékony zsírégetőként tartják számon, így igazán jó minőségű izomzat építhető vele. Nem aromatizálódik, vagyis nem alakul át ösztrogénné a szervezetben, így nem lesz szükség abbahagyása után anti-ösztrogén szedésére. Erős androgén és anabolikus hatással bír. Nem okoz vízvisszatartást a szövetekben, ezért elsősorban minőségi izomzat kiépítésére javasolt, illetve, ha abbahagyja szedését nem kell attól tartania, hogy a már kiépített izomzat veszít keménységéből, vagy méretéből!

Elfogyott

Trenbolone Acetate

Tren Mix – Vedi Pharma

15 800 Ft

A Tren Mix egy erős androgén és anabolikus hatású tömeg és teljesítménynövelő szer. A sportolók szívesen használják, mert igazán sovány izomtömeg építhető vele. A Trenbolone hatása gyorsan érezhetővé válik, jelentős erő és izomméret növekedést okozva. Elsősorban minőségi izomnövelőként tartják számon. Ha méretben is hatalmas izomzatra vágyik, jól lehet más tömegnövelő szteroiddal kombináltan használni.

Elfogyott
16 300 Ft

A Trenbolone Enanthate 200 mg egy hosszú hatású, az egyik legerősebb szteroid, sportolók, testépítők számára. A Trenbolone Enanthate hatása ötszöröse a tesztoszteronnak, ezért nagyon közkedvelt szer. Elsősorban tapasztalt testépítők számára ajánlott, akik már tudják, hogyan reagál a szervezetük a szteroidra, mert elég erős szerről van szó! Kezdők számára gyengébb készítménnyel ajánlott kezdeni. Erősen anabolikus. A Trenbolone Enanthate használata révén igazán kemény, izmos megjelenést biztosít, mindezt kiváló minőségű izomtömeg építéssel.

Elfogyott

Trenbolone Enanthate

Trenotex-E – Biosira

13 700 Ft

Trenotex-E vásárlás esetén Ön az egyik legerősebb Trenbolone Enanthate hatóanyagú szteroidot kapja, mely tapasztalt testépítők és sportolók számára ajánlott. A Trenotex-E hatása ötszöröse a tesztoszteronnak, ezért nagyon kedvelt a testépítők körében, viszont nagyon erős anabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, ezért kezdő testépítők számára nem ajánlott használni. Számukra gyengébb szteroiddal érdemes indítani, ha már a szervezet hozzászokott, akkor lehet erősebbre váltani.

Trenbolone Acetate

Tri-Trenotex – Biosira

12 400 Ft

A Tri-Trenotex egy kedvelt erő és tömegnövelő készítmény a sportolók körében. Minőségi izomtömeg kialakítására használják elsősorban, sovány, és erős izomzat alakítható ki a Tri-Trenotex használata által. Androgén és anabolikus hatása elég erős, ezért nők és fiatalok számára használata ellenjavallt! Tri-Trenotex vásárlás esetén Ön egy olyan szteroidot kap, mely nem aromatizál, ezért, ha befejezte szedését nem lesz szükség anti-ösztrogén szedésére, mert nem alakítja át a szervezet ösztrogénné!