Elfogyott
Ft

A Gaiabol az egyik legkedveltebb Methandrostenolone hatóanyagú szteroid a sportolók körében. A Gaiabol használata széles körben elterjedt, mivel könnyen alkalmazható, rendkívül hatékony. Erős anabolikus és mérsékelt androgén tulajdonságokkal rendelkezik, kezdő testépítők és sportolók számára nem ajánlott ezzel indítani, számukra gyengébb szteroid javasolt, ha már hozzászokik a szervezetük, mehet erősebb is. A Methandrostenolone hatása révén erős, igazán hatalmas izomzatot lehet kialakítani, elsősorban mennyiségi tömegnövelő.

19,000 Ft

A Gaiates a testépítő szteroidok „királya”, az egyik leghatékonyabb anabolikus szteroid, nem más, mint nyers tesztoszteron. A Gaiates hatása a gyors tömeg- és erőnövekedés. Elsősorban sovány izomtömegnövelést várhatunk tőle, látványosan erősebb izmokkal, ráadásul mindezt rövid időn belül. A Gaiates használata ideális edzés előtti feladatokhoz, erőemeléshez, erőteljes sportokhoz is.

22,000 Ft

A Gaiatren egy Trenbolone Acetate alapú igazán drámai izomnövelő sportolók részére. A Gaiatren hatása rendkívül rövid időn belül érezhető, nagyon erős szteroid készítmény, ötször erősebb, mint a tesztoszteron. Alkalmazásával nagyon erős, kemény izomzat érhető el. Vízvisszatartó képessége elenyésző, ezért elsősorban sovány, szálkás izomzatépítéskor ajánlott használata.

18,000 Ft

A Gaiatrenan egy tökéletes megoldás, ha igazán jó minőségű, sovány izomtömegre vágyik! Erősen anabolikus és androgén hatású. A Trenbolone Enanthate lassan szívódik fel, ezért elegendő heti egyszeri alkalmazása. A Gaiatrenan hatása révén a kialakított izomtömeg szálkás, minőségi izomzat. Ha nagyobb mennyiségű izomtömeget szeretne, javasolt más tömegnövelővel kombináltan, így nem csak jó minőségű, hanem megjelenésre is nagy izomzattal büszkélkedhet!

Elfogyott
Ft

A Gaiaprov egy Mesterolone hatóanyagú anti-ösztrogén készítmény, amivel a szervezetből hiányzó androgén pótolható. A testépítők, sportolók a versenyre való felkészüléskor használják, mivel ilyenkor különösen fontos a szervezetben az alacsony ösztrogén és a magas androgén szint aránya. A Gaiaprov hatása révén lassul a szteroidok ösztrogénné való átalakulása, ennek következtében nő az izmok keménysége, feszessége, illetve növeli a zsírégetést.

Elfogyott
Ft

A Gaiaterol egy erős zsírégető tulajdonsággal rendelkező Clenbuterol hatóanyagú eredetileg asztma gyógyszer. A testépítők körében rendkívüli népszerűségnek örvend! A Gaiaterol hatása szinte azonnal érezhető és rendkívül látványos is!