Elfogyott
19 000 Ft

A Gaiates a testépítő szteroidok „királya”, az egyik leghatékonyabb anabolikus szteroid, nem más, mint nyers tesztoszteron. A Gaiates hatása a gyors tömeg- és erőnövekedés. Elsősorban sovány izomtömegnövelést várhatunk tőle, látványosan erősebb izmokkal, ráadásul mindezt rövid időn belül. A Gaiates használata ideális edzés előtti feladatokhoz, erőemeléshez, erőteljes sportokhoz is.

Elfogyott
20 000 Ft

A Gaiatren egy Trenbolone Acetate alapú igazán drámai izomnövelő sportolók részére. A Gaiatren hatása rendkívül rövid időn belül érezhető, nagyon erős szteroid készítmény, ötször erősebb, mint a tesztoszteron. Alkalmazásával nagyon erős, kemény izomzat érhető el. Vízvisszatartó képessége elenyésző, ezért elsősorban sovány, szálkás izomzatépítéskor ajánlott használata.

Elfogyott
18 000 Ft

A Gaiatrenan egy tökéletes megoldás, ha igazán jó minőségű, sovány izomtömegre vágyik! Erősen anabolikus és androgén hatású. A Trenbolone Enanthate lassan szívódik fel, ezért elegendő heti egyszeri alkalmazása. A Gaiatrenan hatása révén a kialakított izomtömeg szálkás, minőségi izomzat. Ha nagyobb mennyiségű izomtömeget szeretne, javasolt más tömegnövelővel kombináltan, így nem csak jó minőségű, hanem megjelenésre is nagy izomzattal büszkélkedhet!