Elfogyott

Testosterone Cypionate

Cypiotest 250 – Nanda Laboratories

21 000 Ft

A Cypiotest 250 egy hosszú hatóidővel rendelkező kedvelt Testosterone Cypionate hatóanyagú injekciós szteroid a sportolók, testépítők körében. Erősen androgén és anabolikus a Cypiotest hatása. Lassabban szabadítja fel a szervezetben a tesztoszteront, ezáltal folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ennek köszönhető, hogy kevesebbszer kell alkalmazni, mint más tesztoszteron származékot.

Elfogyott

Testosterone Cypionate

Dura Test – Omega Meds

13 300 Ft

A Dura Test egy erős Testosterone Cypionate hatóanyagú androgén és anabolikus tulajdonságokkal bíró, injekciózható szteroid. A Dura Test hatása nagyon drámai, mind tömegnövelésben, mind erőnövekedésben. A szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így kevesebbszer kell alkalmazni, mint más szteroid készítményt. A testépítők szívesen használják önmagában is, ekkor nagyon jó minőségű, erős, szálkás izomzatra lehet számítani, azonban, ha valaki kinézetre is nagy izomzatra vágyik, kombinálhatja tömegnövelővel is alkalmazását.

Elfogyott

Testosterone Cypionate

Testo C 250mg/ml – Vedi Pharma

9 900 Ft

A Testo C 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró, injekciózható szteroid. A sportolók és testépítők körében a második leggyakrabban használt tesztoszteron származék. A Testo C hatása miatt sokan választják, igazán erős, szálkás izomzat építésére alkalmas. Lassan szabadítja fel a tesztoszteront a szervezetben, így elég heti egyszeri használata. Erős androgén hatása miatt a kötőszövetekben vízfelhalmozódás történik, ezért a kúra végeztével anti-ösztrogén szedése ajánlott.

Elfogyott

Testosterone Cypionate

Testosterone Cypionate – Kenwoo

10 500 Ft

A Testosterone Cypionate a testépítők által szívesen használt Tesztoszteron hatóanyagú szteroid. A Testosterone Cypionate hatása, hogy a szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így elegendő heti egyszeri alkalmazása. Erős anabolikus és androgén tulajdonságai vannak, jó minőségű, szálkás, erős izomzatépítésre kiváló készítmény! A szervezetben folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ezért csak ritkán kell alkalmazni.

Elfogyott
11 500 Ft

A Testosterone Cypionate 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró szteroid injekció. Előszeretettel használják testépítők, sportolók. A Testosterone Cypionate hatása miatt ritkán kell alkalmazni, heti egyszeri szúrás elegendő, hiszen 2 hétig tart, mire lecsökken koncentrációja a vérben. Önmagában alkalmazva is erős, szálkás izomzatépítésre alkalmas, de ha nagyobb izomtömeget szeretne érdemes más tömegnövelő szerrel együttesen alkalmazni.

Elfogyott
11 800 Ft

A Testosterone Cypionate Injection egy erős anabolikus és androgén szteroid, mit főként testépítők használnak. Erős és nagyobb mennyiségű izomtömeget lehet építeni vele. Ha még nagyobb izomtömeget szeretne, kombinálni lehet más izomtömeg növelő készítményekkel, önmagában is hatásos, erős izomtömeget lehet kiépíteni, de ha látványra is hatalmas izomzatot szeretne, akkor érdemes más szteroiddal együtt használni.