Elfogyott

Trenbolone Acetate

Biosira – Parabolax

A ParabolaX 25 mg egy rendkívül erős tömegnövelő szteroid, melyet versenyre készülő testépítők szívesen használnak. Erősen androgén és anabolikus, sokkal erősebb a ParabolaX 25 mg hatása, mint a tesztoszteroné. Vízvisszatartó hatása nem jellemző, ezért nem kell attól tartani, hogy a kötőszövetekben felhalmozódik a víz, így sokkal soványabb, minőségi izomzat építhető vele. Hatóanyaga nem aromatizálódik, így nem alakul át ösztrogénné, ezért alkalmazása után nincs szükség anti-ösztrogén adására.

Szem: Eladási ár
10 szem 3000
20 szem 4800
30 szem 6500
40 szem 8100
50 szem 9200
100 szem 16100

Trenbolone Acetate

Biosira – Tri Trenotex

16,200 Ft

A Tri-Trenotex egy kedvelt erő és tömegnövelő készítmény a sportolók körében. Minőségi izomtömeg kialakítására használják elsősorban, sovány, és erős izomzat alakítható ki a Tri-Trenotex használata által. Androgén és anabolikus hatása elég erős, ezért nők és fiatalok számára használata ellenjavallt! Tri-Trenotex vásárlás esetén Ön egy olyan szteroidot kap, mely nem aromatizál, ezért, ha befejezte szedését nem lesz szükség anti-ösztrogén szedésére, mert nem alakítja át a szervezet ösztrogénné!

22,000 Ft

A Gaiatren egy Trenbolone Acetate alapú igazán drámai izomnövelő sportolók részére. A Gaiatren hatása rendkívül rövid időn belül érezhető, nagyon erős szteroid készítmény, ötször erősebb, mint a tesztoszteron. Alkalmazásával nagyon erős, kemény izomzat érhető el. Vízvisszatartó képessége elenyésző, ezért elsősorban sovány, szálkás izomzatépítéskor ajánlott használata.

Trenbolone Acetate

Genesis – Trenbol

19,300 Ft

A Trenbol 100 az egyik legerősebb és leginkább kedvelt izomnövelő szteroid a testépítők körében! Erőssége ötszöröse a tesztoszteronnak! A Trenbolone hatása miatt kizárólag tapasztalt sportolóknak ajánlott, ugyanis drámai az erő és az izomnövekedés, amit okoz. Kúraszerűen javasolt alkalmazása, azonban, ha befejezte a kúrát, nem kell attól tartania, hogy a más kigyúrt izom veszít nagyságából vagy keménységéből, mivel a Trenbolone használata alatt nincs vízvisszatartás a kötőszövetekben!

Trenbolone Acetate

Kenwoo – Trenbolone Acetate

18,700 Ft

A Trenbolone Acetate egy hosszú hatással rendelkező, Trenbolone injekciós alapú drámai izomnövelő készítmény. Az egyik legjobb anabolikus szteroidnak tartják. A Trenbolone Acetate használata elősegíti a fehérjeszintézist, ezáltal a tökéletes izomépítést. Nem csak tömegnövekedésben használatos, a zsírlerakódásokat is csökkenti.

Trenbolone Acetate

Matrix – Trenbolone Acetate

17,700 Ft

A Trenbolone Acetate 100 mg egy drámaian erős izomnövelő készítmény, a hatása nagyjából ötször erősebb, mint a tesztoszteron származékoké! A sportolók széles köre szívesen alkalmazza, viszont kezdő sportolóként nem ajánlott a termékkel kezdeni, mert rendkívül erős szteroid. Rövid időn belül érezhető hatása, rendkívül erős, kemény izomzat építhető vele. Ez elsősorban sovány izomzatot jelent, mivel a vízvisszatartó képessége nem jelentős, így nincs vízvisszatartás a kötőszövetekben.

18,000 Ft

A Trenaplix 100 egy nagyon erős Trenbolone hatóanyagú szteroid, mely kezdő testépítőknek és sportolóknak nem ajánlott, csak tapasztaltabbaknak számára. A Trenaplix használata azok számára ajánlott, akik gyorsan és dinamikusan szeretnének izomtömeget kialakítani. Nagyon kemény, szálkás minőségi izomzat érhető el vele. A Trenaplix hatása nagyon gyorsan érezhetővé válik, és nagyon hatékonyan működik, nem tart vissza vizet a kötőszövetekben, ennek következtében sokkal könnyebb a minőségi izomtömeg kiépítése.

Trenbolone Acetate

Omega Meds – Trenacet

17,800 Ft

A Trenacet egy nagyon erős Trenbolone Acetate hatóanyagú anabolikus és androgén tulajdonságokkal bíró szteroid testépítők és sportolók számára. A Trenacet hatása ötször erősebb, mint a tesztoszteroné. Tapasztalt testépítők számára javasolt csak a Trenacet szedése, mivel nagyon erős szteroid, ezért kezdők számára gyengébbel javasolt kezdeni. A Trenbolone használata a kemény, sovány izomzat mellett javítja az állóképességet, sokkal rugalmasabbá teszi az izmokat, jelentősen hozzájárul a zsírégetéshez.

Trenbolone Acetate

Vedi Pharma – Tren A

17,700 Ft

A Tren A egy nagyon közkedvelt izomnövelő a sportolók körében, drámai eredményéről ismert. Rendkívül erős szteroid, a Tren A hatása többszöröse a tesztoszteron készítményeknek! Igazán erős, és kemény izomzat építésére alkalmas, ráadásul nem kell szedése után attól tartani, hogy a kialakított izomzat veszít keménységéből vagy méretéből, mert nincs vízvisszatartó hatása, így nincs alkalmazása alatt vízfelhalmozódás a kötőszövetekben!

Trenbolone Acetate

Vedi Pharma – Tren Mix

19,900 Ft

A Tren Mix egy erős androgén és anabolikus hatású tömeg és teljesítménynövelő szer. A sportolók szívesen használják, mert igazán sovány izomtömeg építhető vele. A Trenbolone hatása gyorsan érezhetővé válik, jelentős erő és izomméret növekedést okozva. Elsősorban minőségi izomnövelőként tartják számon. Ha méretben is hatalmas izomzatra vágyik, jól lehet más tömegnövelő szteroiddal kombináltan használni.