Elfogyott

Testosterone Cypionate

Cypionate – Elite Pharm

Ft

A Cypionate 300 egy igazán kedvelt szteroid injekció a sportolók, testépítők körében. Erős androgén és anabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, a Cypionate hatása 2-3 hétig érezhető, ezért elég heti rendszerességgel alkalmazni. Erős, szálkás izomépítésre alkalmas, ami elsősorban minőségi izomzatot jelent. Ha látványra is nagy izomtömeget szeretne, javasolt más tömegnövelő szerrel együtt alkalmazni, a kívánt eredmény eléréséhez.

Testosterone Cypionate

Genesis – Testosterone Cypionate

15,300 Ft

A Testosterone Cypionate Injection egy erős anabolikus és androgén szteroid, mit főként testépítők használnak. Erős és nagyobb mennyiségű izomtömeget lehet építeni vele. Ha még nagyobb izomtömeget szeretne, kombinálni lehet más izomtömeg növelő készítményekkel, önmagában is hatásos, erős izomtömeget lehet kiépíteni, de ha látványra is hatalmas izomzatot szeretne, akkor érdemes más szteroiddal együtt használni.

Testosterone Cypionate

Kenwoo – Testosterone Cypionate

14,600 Ft

A Testosterone Cypionate a testépítők által szívesen használt Tesztoszteron hatóanyagú szteroid. A Testosterone Cypionate hatása, hogy a szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így elegendő heti egyszeri alkalmazása. Erős anabolikus és androgén tulajdonságai vannak, jó minőségű, szálkás, erős izomzatépítésre kiváló készítmény! A szervezetben folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ezért csak ritkán kell alkalmazni.

Testosterone Cypionate

Matrix – Testosterone Cypionate

13,600 Ft

A Testosterone Cypionate 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró szteroid injekció. Előszeretettel használják testépítők, sportolók. A Testosterone Cypionate hatása miatt ritkán kell alkalmazni, heti egyszeri szúrás elegendő, hiszen 2 hétig tart, mire lecsökken koncentrációja a vérben. Önmagában alkalmazva is erős, szálkás izomzatépítésre alkalmas, de ha nagyobb izomtömeget szeretne érdemes más tömegnövelő szerrel együttesen alkalmazni.

Testosterone Cypionate

Nanda Laboratories – Cypiotest

21,000 Ft

A Cypiotest 250 egy hosszú hatóidővel rendelkező kedvelt Testosterone Cypionate hatóanyagú injekciós szteroid a sportolók, testépítők körében. Erősen androgén és anabolikus a Cypiotest hatása. Lassabban szabadítja fel a szervezetben a tesztoszteront, ezáltal folyamatos szérum koncentrációt biztosít, ennek köszönhető, hogy kevesebbszer kell alkalmazni, mint más tesztoszteron származékot.

Testosterone Cypionate

Omega Meds – Dura Test

17,400 Ft

A Dura Test egy erős Testosterone Cypionate hatóanyagú androgén és anabolikus tulajdonságokkal bíró, injekciózható szteroid. A Dura Test hatása nagyon drámai, mind tömegnövelésben, mind erőnövekedésben. A szervezetben lassan szabadítja fel a tesztoszteront, így kevesebbszer kell alkalmazni, mint más szteroid készítményt. A testépítők szívesen használják önmagában is, ekkor nagyon jó minőségű, erős, szálkás izomzatra lehet számítani, azonban, ha valaki kinézetre is nagy izomzatra vágyik, kombinálhatja tömegnövelővel is alkalmazását.

Testosterone Cypionate

Vedi Pharma – Testo C

13,600 Ft

A Testo C 250 mg egy erős anabolikus és androgén hatással bíró, injekciózható szteroid. A sportolók és testépítők körében a második leggyakrabban használt tesztoszteron származék. A Testo C hatása miatt sokan választják, igazán erős, szálkás izomzat építésére alkalmas. Lassan szabadítja fel a tesztoszteront a szervezetben, így elég heti egyszeri használata. Erős androgén hatása miatt a kötőszövetekben vízfelhalmozódás történik, ezért a kúra végeztével anti-ösztrogén szedése ajánlott.