17,800 Ft

A Stanotex egy vízbázis alapú injekciós szteroid készítmény, mellyel minőségi izomnövekedést lehet elérni. A Stanotex hatása, hogy a fehérje szintézist növelve, vékonyabb, de sokkal szálkásabb izomtömeget lehet kialakítani, ami a szer abbahagyása után is megmarad, nem úgy, mint a mennyiségi izomnövelő szerek alkalmazása után.

Elfogyott

Stanozolol

Biosira – Stanox

A StanoX 10 mg a legszélesebb körben alkalmazott anabolikus szteroid, amely tartósan növeli az izomkeménységét. Elsősorban erősportolók és ugrók használják. Nem igazán izomtömeg építőként használják, inkább a hatása a mérsékelt mennyiségű sovány szövet felépítésére hatásos. Semmilyen vízvisszatartó képességgel nem rendelkezik.

Biosira Stanox: Eladási ár(ft):
10 szem 2200
20 szem 4000
30 szem 5400
40 szem 6400
50 szem 7250
100 szem 12000
 

16,900 Ft

A Stanozolol az egyik legismertebb és legkedveltebb anabolikus szteroid a testépítők körében. Miért ilyen népszerű a testépítők körében? Azért, mert a hatóanyag nem alakul át ösztrogénné, így nincs szükség anti-ösztrogén szedésére, illetve nincs vízvisszatartás, így a kötőszövetekben nem rakodik le sem víz, sem zsír, ezáltal sokkal jobban lehet szálkásítani az izomzatot.

Elfogyott

A Stanozolol Tablets egy szájon át szedhető anabolikus szteroid, a férfi tesztoszteron hormon egyik származéka, egy megbízható izomépítő szer. Testépítők, sportolók számára kiváló, ha minőségi izomzatot szeretnének elérni, vagyis szálkásítani szeretnék a már meglévő izomzatot. Közepesen erős szteroid, így a mellékhatások is jelentősen gyengébbek, mint a többi erős szteroid esetén.

Genesis Stanazol Darabár(Ft) Eladási ár(Ft)
10 szem 250 2500
20 szem 240 4800
30 szem 220 6600
40 szem 200 8000
50 szem 180 9000
100 szem 145 14500

16,500 Ft

A Stanozolol az egyik legismertebb és a testépítők körében a legkedveltebb anabolikus szteroid. A Stanozolol hatása erősen anabolikus, azonban a többi anabolikus szteroidhoz képest jóval kevesebb mellékhatása van. Kedvelt, mivel nagyon kiváló minőségű, szálkás, erős izomzat építhető vele, vízvisszatartás nélkül. A kötőszövetekben sem víz- sem pedig zsírfelhalmozódást nem okoz, ezért sokkal jobb minőségű, szálkás izomépítést lehet elérni. A testépítők szívesen alkalmazzák a szálkásítás időszakában.

Elfogyott

A Stanozolol egy szintetikus anabolikus izomépítő szteroid, amivel főként minőségi izomtömeg növekedést lehet elérni. A hatása, hogy a minőségi izomtömeg növekedése esetén a kötőszövetekben nem rakodik le sem a víz, sem a zsír, így sokkal szálkásabb izom érhető el általa. Főként testépítők és atléták számára nyújt nagy segítséget a szálkásítás időszakában.

20,000 Ft

A Stanoject 50 a testépítők körében a legkedveltebb Stanozolol hatóanyagú anabolikus szteroid. A Stanoject használata alatt nem következik be vízvisszatartás a kötőszövetekben, ezért sokkal szálkásabb izomzat építhető. Elsősorban minőségi izomtömeg építésére szokták használni, ha azonban mennyiségileg is hatalmas izomzatra vágyik, más tömegnövelő szteroiddal javasolt kombináltan használni!

14,900 Ft

A Stromba szálkás izomépítésre használatos Stanozolol alalpú anabolikus szteroid, sportolók és testépítők számára. A Stromba hatása kiváló, zsír- és vízfelhalmozódás nélkül építhető vele minőségi izomzat. Főként szálkásítási időszakban alkalmazzák, sokkal látványosabb és eredményesebb lesz az edzés.

Elfogyott
Ft

Ezen injekció egy anabolikus szteroid, mely kifejezetten szálkás izomzat kiépítésére alkalmas. Mennyiségi izomtömeg növelés esetén nem hatásos, viszont nagyon jól lehet olyan szteroidokkal kombinálni, ami mennyiségi izomnövelésre vannak. A Stanozolol hatása, hogy vízvisszatartás nélkül, a fehérje szintézist növelve építhető ki vele igazán szálkás izomzat.

Elfogyott
Ft

A Stanzol 10 mg egy olyan izomépítő szteroid, amivel használója minőségi izomtömeg és erőnövekedést tud elérni. Miért jobb a minőségi, mint a mennyiségi izomtömeg? A mennyiségi izomtömegnövelők a vízvisszatartás révén növelik látványosan az izomtömeget, a minőségi izomtömegnövelők viszont a protein szintézist növelik, így sokkal szálkásabb izom alakítható ki vele, anélkül, hogy a bőr alatti kötőszövetekben víz- illetve zsírraktár alakulna ki.

Elfogyott
Ft

A Stanzol 10 mg egy minőségi izomtömeg növekedést okozó Stanozolol hatóanyagú szteroid. Inkább anabolikus, mint androgén tulajdonságokkal rendelkezik. A Stanozolol hatása a protein szintézist növeli a szervezetben, vízvisszatartás nélkül, ebből adódik, hogy sokkal feszesebb, szálkásabb izomtömeget lehet építeni, ha nem halmozódik fel a kötőszövetekben vízmennyiség. A Stanzol használata a sportolók, testépítők körében főként a szálkásítás időszakában nagy segítség, nem alakul át ösztrogénné, így a kúra végén nem kell anti-ösztrogént szedni.

Elfogyott

A Stromba az egyik legismertebb és a testépítők körében a legkedveltebb stanozolol hatóanyagú anabolikus szteroid. A Stromba hatása erősen anabolikus, azonban a többi anabolikus szteroidhoz képest jóval kevesebb mellékhatása van. Kedvelt, mivel nagyon kiváló minőségű, szálkás, erős izomzat építhető vele, vízvisszatartás nélkül. A kötőszövetekben sem víz- sem pedig zsírfelhalmozódást nem okoz, ezért sokkal jobb minőségű, szálkás izomépítést lehet elérni.

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2400
20 szem 4200
30 szem 6200
40 szem 7600
50 szem 8800
100 szem 13500